IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобил за края на света

Модифицираната Kia Sorento е подготвена за SEMA

Автомобил за края на света

Автомобил, с който да посрещнете края на света. Именно такава машина ще покаже Kia на предстоящото изложение за тунинг SEMA.
Автомобил за края на света
PacWest Adventure Sorento. Снимка: Kia

Моделът е базиран на кросовъра Sorento, като носи името PacWest Adventure и представлява ултимативна офроуд версия. Оборудван е с всмукателна система тип "шнорхел", благодарение на която може да преминава през дълбоки водни препятствия. Добавени са също така специално окачване и гуми за движение по пресечен терен.

Описван като здрава офроуд машина, моделът е решен в уникален зелен цвят, който вдъхновен от дивата природа. В предната част са поставени ярки LED прожектори, ролбар, лебедка, алуминиев предпазител и броня с голям ъгъл на атака.

На покрива има допълнителен багажник, като с офроуд компоненти са оборудвани също задната и страничните части. Те обаче остават загадка. Същото се отнася и за двигателя, за който е известно единствено, че също е доработен.

Всички подробности за PacWest Adventure Sorento ще бъдат изнесени по време на тунинг шоуто SEMA. То стартира на 3 ноември в Лас Вегас, САЩ.

Тагове: sema kia sorento
0 от 500