IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet ще покаже два тунинговани Camaro SS на SEMA

Модификациите ще бъдат достъпни за новото Camaro SS

Chevrolet ще покаже два тунинговани Camaro SS на SEMA

Chevrolet планира да представи два тунинг пакета за новото, шесто поколение на Chevrolet Camaro SS. Модификациите се наричат Red Accent и Black Accent, като ще бъдат показани на изложението SEMA. Промените по двата автомобила са предимно по интериора и екстериора.
Chevrolet ще покаже два тунинговани Camaro SS на SEMA
Red Accent е базиран на Camaro SS Convertiblе и включва промени по екстериора и интериора. Отвътре автомобилът съчетава червена кожа, допълнителни алуминиеви елементи към вратите и лого SS върху стелките. Външните промени пък представляват различна решетка с добавени червени елементи, червени линии над калниците, 20- цолови джанти с червен гланц по краищата и червено покритие за двигателя.
Chevrolet ще покаже два тунинговани Camaro SS на SEMA
Пакетът Black Accent е на основата на Camaro SS Coupe. Моделът е решен в червен цвят, като се отличава с черни гланцови линии, затъмнени стопове, черна горивна капачка и черни прагове. Също като при Red Accent присъстват червено покритие за двигателя и 20-цолови джанти в черен гланц.

По отношение на технически промени, и двата автомобила са с по-ниско окачване, нова всмукателна система и предни спирачки Brembo.

Изложението SEMA ще се проведе в Лас Вегас от 3-ти до 6-ти ноември.

Снимки: Chevrolet

 

 

Тагове: sema chevrolet camaro ss
0 от 500