IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW пуска 20 бройки от уникално М5

Модификацията Pure Metal е от версията с 600 к.с.

BMW пуска 20 бройки от уникално М5

BMW представи специална модификация на седана M5, която е получила добавка Pure Metal към названието си. Машината ще бъде пусната в тираж от 20 бройки и ще получи двигателя от миналогодишната версия, посветена на 30-годишнината на M5 и произведена в серия от 300 автомобила.
BMW пуска 20 бройки от уникално М5
Спортният седан е със специална боя на каросерията – сив металик, който е подготвен специално за тази кола от подразделението BMW Individual. Машината разполага още с 20-цолови джанти, както и с интериор от кожа и алуминий, в който е поставена специална табелка с надпис „PURE METAL M5”.
BMW пуска 20 бройки от уникално М5
Тази модификация на BMW M5 разполага с 4,4-литровия, 8-цилиндров туин-турбо двигател, при който мощността достига 600 к.с. Това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди. За сравнение стандартното M5 разчита на 560 к.с. и вдига 100 км/ч от място за 4,3 секунди.
BMW пуска 20 бройки от уникално М5
Новата версия разполага още в базовото си оборудване със спортните пакети Competition и M Driver’s. В първия влиза снижено с 10 мм окачване, активен М-диференциал на задната ос и карбон-керамични спирачки. На своя ред вторият позволява развиване на максимална скорост от 305 км/ч.

Снимки: BMW
 

Тагове: bmw m5 pure metal
0 от 500