IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Лекотоварната гама на VW е вече в България

Представиха новите поколения на Transporter и Caddy

Лекотоварната гама на VW е вече в България

Два от най-популярните лекотоварни модела на Volkswagen смениха поколенията си през тази година. Това са Transporter и Caddy, които са вече налични в България.
Лекотоварната гама на VW е вече в България
И двата модела са претърпели еволюционни промени в дизайна си, като основният акцент при новите им поколения са повишените комфорт и безопасност. Transporter и Caddy се приближават максимално до леките автомобили на Volkswagen, предлагайки почти аналогични пътно поведение и удобство, заявиха от българското представителство по време на представянето.
Лекотоварната гама на VW е вече в България
Подобрения са правени и по отношение на гамата от двигатели, която е представена почти изцяло от Евро6 мотори. За товарните модификации са налични и Евро5+ двигатели, които в съответствие с европейските норми ще се предлагат до средата на следващата година. При шестата генерация на Transporter са налични само TDI мотори, докато при четвъртото поколение Caddy има избор от TDI, TSI и TGI двигатели.

Интересна новост при новите Transporter и Caddy е и възможността за съчетаване на дизелов двигател с автоматична трансмисия и задвижване към четирите колела 4MOTION - опция, която предлага единствено Volkswagen.
Лекотоварната гама на VW е вече в България
Оптимизирани са също така възможностите за превоз на различни товари, докато пътническите модификации са снабдени с по-удобни седалки и по-комфортно шаси. Разширен е и списъкът с опции, сред които попада дори специална озвучителна система, която с помощта на микрофон и говорители позволява на пътниците на последния ред в новия Transporter да чуват ясно шофьора.

По обичай Caddy и Transporter предлагат множество модификации с различни дължина, междуосие, височина и оборудване. При по-големия модел опциите са над 500.

Всички подробности за новите Caddy и Transporter вижте в нашите тест ревюта

Снимки: Automedia.bg

0 от 500
  • #1
    50 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нормално е след последните скандали да си пробутват произведените *** в страни от третия свят, като нашата. В белите държави вече нямат никакъв шанс, като ги разкриха, що за измамници са. Родните чалгари бай *** с кеф ще ги карат и ще пушат по светофарите без да ги вълнува здравето на околните и екологията. По нашите географски ширини, това са незначителни неща. е случайно сме с една от най-високите смъртности и най-ниска продължителност на живот. Хайде юруш на ВАГените чалгарчета!