IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Виртуалното табло на Audi A4

Екстрата струва 1000 лева (Видео)

Виртуалното табло на Audi A4

Audi продължава да подгрява предстоящата премиера на новото поколение на бестселъра си A4. Този път компанията от Инголщат представя видео на новото дигитално арматурно табло, наречено Audi Virtual Cockpit.
Виртуалното табло на Audi A4
Дисплеят, който замества обичайните аналогови уреди, се предлага като екстра и е вече наличен за моделите TT, Q7 и R8, като ще бъде достъпен за почти цялата гама на марката. Цената му в Германия е 500 евро, става ясно от официалната информация.

LCD дисплеят има размер от 12,3 инча, резолюция 1440 x 540 и разполага с мощен графичен процесор. Той има два основни режима на работа, които се избират чрез бутон на волана.

При стандартния режим дисплеят представя обичайните уреди - скоростомер, оборотомер, нивомери, като допълнителните данни се извеждат в поле в средата на дисплея. При втория режим акцентът пада върху информацията от навигацията, аудиосистемата, телефона и др. Скоростомерът и оборотомерът са също изобразени, но в по-малки полета в двата края.


Премиерата на комбито и седана А4 ще се състои на автосалона във Франкфурт следващия месец. Автомобилът ще се появи най-напред на пазара в Германия, където първите доставки към клиенти са насрочени за тази есен. На останалите пазари на Европа моделът трябва да бъде наличен преди края на годината.




Още по темата:
Ето го новото Audi A4
Обявиха цените на новото Audi A4

0 от 500
  • #35
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Das DeutschkaputwagenDas Scheisse
  • #34
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Предполагам дисплея върви с джойстик и вграден НФС. Стоите си в гаража и газ до дупка! По-безопасно е и по-малко ще се чупи ***.
  • #33
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    BAS=ЧИСТ ГАГАУЗИН
  • #32
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ИМА ЗАБРАНА ГАГАУЗИ ДА КОМЕНТИРАТ В ТОЗИ САЙТ-ТАКИВА КАТО ДОБРИЧАНИ И ВАРНЕНЦИ
  • #31
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да не говорим, че за такъв дисплей резолюцията е малка и представям си каква боза ще е. Ама нали е шаренко ще се купува.
  • #30
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Начо Лежерния ( преди 8 години )
    "Някои правят коли, други фарчета и дисплейчета. Кой каквото си може ..."Ба, правят... фарчетата и дисплейчетата ги правят китайчетата, немците само завиват винтчетата.
  • #29
    7 rate up comment 6 rate down comment
    BAS ( преди 8 години )
    Да се обзаложим, че туй "ТАБЛО" няма да изкара дълго и ще се откажат от него !?Няма такова недоразумение - претрупан дисплей с картинки и анимации !А и с "таблА" ли ще бием конкypенцията ?Лично аз НИКОГА не бих си купил автомобил с толкова грозен волан + това недоразумение зад него.ПП: Карам "АУДИ" старичко, ама не съм болен мозък.
  • #28
    6 rate up comment 3 rate down comment
    БМВ фен до: Това ( преди 8 години )
    Гроздето изгнило, а нашия разправя, че било кисело. Яж си го това грозде щом мислиш, че е кисело!
  • #27
    7 rate up comment 3 rate down comment
    до: Георги ( преди 8 години )
    Ти остави слънцето, ами по нашите дупки и вибрациите как ли добре ще му се отразят. Абе това табло ще си е консуматив усещам, както доста други неща по колите произведени от ВАГ.
  • #26
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Има спор-таблото на първата снимка е ужасно грозно и с несъразмерни циферблати като шайби за телефони,на долната снимка нещата не са по-естетични.