IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Renault Megane стигна до Германия

Прототип на модела отново бе заснет по време на тестове

Новото Renault Megane стигна до Германия

Renault продължава изпитанията на четвъртото поколение Megane. Снимка на прототип на модела, заснет на път в Германия, бе публикувана от изданието Indianautoblog, което разкри и нови подробности за хечбека.
Новото Renault Megane стигна до Германия
Новият Megane трябва да дебютира на автосалона във Франкфурт след месец, но въпреки това в Renault продължават да крият външния му вид. Ако се съди по последните фотографии, моделът ще запази настоящите си размери, но дизайнът му ще бъде далеч по-агресивен и динамичен.

„Megane ще бъде една много секси, много чувствителна и много привлекателна спортна машина”, цитира изданието главният дизайнер на Renault Лорънс ван дер Акер, който не крие, че външният вид на хечбека е вдъхновен от новите Espace и Talisman.

Очакванията са в основата на четвъртата генерация на популярния модел да бъде платформата CMF, на която е изграден и новият кросовър на французите Kadjar. Тя трябва да подсигури по-просторен интериор, по-ниско тегло и по-голяма здравина.

В гамата двигатели ще бъдат включени бензинови турбо мотори TCi с обем 1,2 и 1,6 литра, развиващи съответно 130 и 200 к.с. Ще има и два дизела dCi с обем 1,5 и 1,6 литра, предлагащи мощност между 110 и 160 к.с.

Новостите в салона ще бъдат значителни. Предвижда се поставянето на нови седалки, както и на 7-инчов сензорен дисплей. Топ версиите на новия Megane ще се предлагат с 9-инчов дисплей.

Снимка: Indianautoblog

0 от 500