IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа новата C-Class Coupe

Излиза на пазара в Европа тази есен

Mercedes-Benz показа новата C-Class Coupe

Mercedes-Benz официално показа новото поколение на C-Class Coupe. Моделът ще има премиера във Франкфурт през септември, а на пазарите в Европа ще се появи преди края на тази година.
Mercedes-Benz показа новата C-Class Coupe
Вече няколко пъти видяхме шпионски снимки на модела, така че не сме изненадани от дизайна на купето. Той го голяма степен е повлиян от по-големия S-Class Coupe, показан по-рано тази година. В сравнение с предишното поколение на C-Class Coupe новият модел е с 95 мм по-дълъг, с 40 мм по-широк и има увеличено с 80 мм междуосие.

Към момента от германската компания не са разкрили подробности за моторите на модела, но се очаква те да бъдат аналогични с предлаганите при седана и комбито C-Class от ново поколение. На официалните снимки се виждат две от модификациите - C300 и C250d 4MATIC Coupe.

Ще бъдат налични и спортните версии на AMG - C63 Coupe и C63 S Coupe, като те ще бъдат показани на 19 август.

За конкурента на BMW 4 Series Coupe се знае, че ще предлага опции като задвижване към четирите колела и въздушно окачване. По отношение на сигурността моделът ще разполага с редица екстри, сред които адаптивен автопилот, система за автоматично паркиране, 360-градусова камера и интелигентен климатик, който работи съвместно с навигацията.

Всички подробности за новия C-Class Coupe ще бъдат разкрити в средата на септември, когато ще се състои официалната премиера на модела. Продажбите в Европа ще стартират преди края на тази година, докато в САЩ моделът ще бъде наличен през пролетта на следващата година.

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500