IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Shelby GT350R бърз колкото Porsche 911 GT3

Новият модел на Ford победи основният си конкурент Camaro Z/28

Shelby GT350R бърз колкото Porsche 911 GT3


Shelby GT350R. Снимка: Ford.

Най-силната версия на новия Shelby Mustang - GT350R, е бърза колкото Porsche 911 GT3, съобщава Motor Authority, позовавайки се на информация от Ford.

Преработеният от Shelby модел на Ford е направил бърза обиколка на пистата Michigan Grattan Raceway при независим тест, като постигнатото време е аналогично с това на Porsche 911 GT3, сочи информацията.

Конкретна информация за постижението липсва, но се посочва, че времето на Shelby GT350R е с една секунда по-добро от това на основния конкурент на модела - Chevrolet Camaro Z/28.

Shelby GT350R Mustang използва специално създаден V8 двигател с обем 5,2 литра, който развива 533 к.с. и 580 Нм. Цената на модела в САЩ е 63 495 долара. За сравнение Porsche 911 GT3 има стартова цена от 130 400 долара.

0 от 500
  • #18
    7 rate up comment 0 rate down comment
    до: минджата под мен ( преди 8 години )
    Абе кухарник, казах ти че Шелбито, дори и да е по-бавно пак е по-добрата оферта. Евтин автомобил не е задължително да бъде с евтини части. А за теб щом автомобил струващ 63 495 долара е евтин си представям каква машина караш. По-точно съм сигурен, че точно нищо не караш, защото си много залюхан и много ***. Между другото в немското автомобилостроене е пълно с примери за скъпи коли с евтини части. Не си мисли, че другите задължително правят така, че да клатят клиентите си с китайски ментета.
  • #17
    0 rate up comment 8 rate down comment
    Тъп си ти бе минджа ( преди 8 години )
    Мустанга е евтин авромобил с евтини части и нормално да е евтин.Това е спортната дачия сандеро на Сащ.С мощен двигател.Къде ще сравняваш расов спортист с дачия с в8 двигател бил по бърз на някаква писта при съмнителни условия.Ако те слушаха тебе марки като ферари и ламбо нямаше да ги има щото гтр с лек тунинг ги биел и бил два пъти по евтин.
  • #16
    7 rate up comment 1 rate down comment
    до: тъпака под мен ( преди 8 години )
    То се вижда кои са ***.Едните правят по-добър продукт на двойно по-ниска цена, а другите по-лош на двойно по-висока. Хайде сега кажи кои са ***. Най-големите са тези, които дават пари за надценени неща. Нещо като айфоните. реално един айфон струва под $100. Доказано от специалисти в бранша. Порше пък са фирмата в автоиндустрията, които печелят най-много от продаден автомобил. Средно печелят над 17 000 евро на кола. Нещо да кажеш за *** или понеже и ти си от тях ще млъкнеш!
  • #15
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Xexe ( преди 8 години )
    Що бе американофилче дразни те че псувам любимите ти *** ли?
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А вземи и седни, че си се оакал целия
  • #13
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Ми прав съм кво! ( преди 8 години )
    Тъпите американци от тоя в8 няма да мръднат явно 1965-та до 2015 тия се киснат на това.*** индианци!
  • #12
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    директно впръскване
  • #11
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Къде видя принудително пълнене при поршето??
  • #10
    18 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Шелбито е просто класа.Атмосферен 8мак звук поведение удобство комфорт...Поршето не че е лошо но е изключително надценено лагерна количка скъпо с принудително пълнене и 2 цилиндъра по малко и 2 пъти по скъпо а не предлагащо нищо повече а дори напротив предлага по малко.Каквото и да си говорим Шелбито е по добрия и разумен избор.
  • #9
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Anonymouzzz ( преди 8 години )
    Шелбито си е пълноразмерно пони кар купе с истинска висока шофьорска позиция на седене, и на каране, съответно.Какво да го говорим изобщо, то е ясно!