IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Quadrifoglio Verde става аналог на BMW M и Mercedes-AMG

С емблемата ще се означават върховите спортни модели на Alfa Romeo

Quadrifoglio Verde става аналог на BMW M и Mercedes-AMG


Снимка: Alfa Romeo

Амбициозният план за възраждането на марката Alfa Romeo включа и създаването на нова спортна линия автомобили, обозначени с познатото наименование Quadrifoglio Verde (QV). Това съобщи изпълнителният директор на Fiat Chrysler Automobiles Australia Пад Дохърти пред Car Advice.

Високопоставеният служител уточни, че Quadrifoglio Verde ще се превърне в аналог на BMW M и Mercedes-AMG, като ще се занимава само с позиционираните по-високо модели на Alfa Romeo.

Quadrifoglio Verde версии ще получат всички нови модели на Alfa Romeo, които са позиционирани над Giulia. Седанът вече бе показан в именно такава модификация.

Това означава, че настоящите компактни предложения Giulietta и MiTo вече няма да носят емблемата QV. За тях е предвидено ново наименование, най-вероятно Veloce, става ясно от информацията.

Повече подробности за новата спортна линия на Alfa Romeo ще бъдат изнесени по време автосалона във Франкфурт през септември, където ще се състои премиерата на първия такъв модел - Giulia Quadrifoglio Verde.

0 от 500
  • #16
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Имат най-голяма Загуба на стойност .При покупка на алфа се набутваш мн.здраво. Най-добре е немска кола.
  • #15
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Най-големите дръгни са алфа и японските недомислици.
  • #14
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    е не тухлата с 500 коня която имаш е най-убава.
  • #13
    4 rate up comment 19 rate down comment
    bmw e60 ( преди 8 години )
    хахах алфа 156 и 147 били красиви. Боже фенщината ти е промила мозъка.
  • #12
    31 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да остарее колко да остарее?Пак ще е неква луда кола която поне 5-10 години ще е най-красивото нещо срещано на улиците.Алфа 156 или 147 и до сега са едни от най красивите и запомнящи се автомобили които човек може да види.Колко от вас знаят коя точно астра е модел-G.Или каква е разликата между голф 6 и 7?
  • #11
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе *** защо просто не спреш да сипеш простотии.Те сигурно защото е с изключително лош имидж тая марка твоите любимци от ФВ от 20 години си чупят кръста и пръстите да я купят ама нъцки.Набий си в кухата кратуна Алфа не е масовка!!!
  • #10
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Че е амбициозен планът, амбициозен е! Че няма да успее - почти сигурно! Всъщност целта на този план е, Джулия да прави продажби от над 400 хил. автомобила годишно. Да утвърдиш нова марка като премиум бранд в конглокенция с БМВ, Мерцедес и Ауди, е почти невъзможно. Лексъс, Инфинити и Акюра са абсолютното доказателство за това. Премиум марки са, но не не могат да спорят с немските премиуми по продажби. А Алфа са марка, която има изключително лош имидж. Тази задача за тях ще се окаже нерешима! Жалко
  • #9
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Дебелия ( преди 8 години )
    Иначе тази задница ми прилича много на Киа Оптима
  • #8
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Дебелия ( преди 8 години )
    Мондео-то се забави с близо 2 години в Европа поради затварянето на старата фабрика в Белгия и забавянето на отварянето на новата във Валенсия. В САЩ се продава повече от добре.
  • #7
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Иво ( преди 8 години )
    И аз съм съгласен. Те докато започнат масовото производство на хората ще им е минал мерака да си я вземат.. Все пак това са 100 и няколко хиляди лева и хората, които разполагат с такива суми не обичат да чакат :)