IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault ще слага по-мощен двигател за Kwid

На някои пазари компактният кросовър може да се появи под марката Datsun

Renault ще слага по-мощен двигател за Kwid

Една от последните разработки на Renault – компактният кросовър Kwid, засега е предвидена единствено за пазара в Индия, но според изданието Autocar в компанията вече работят върху разширяване на модификациите на модела.
Renault ще слага по-мощен двигател за Kwid
При представянето на Kwid бе обявено, че той ще бъде най-евтиният кросовър на марката. По тази причина автомобилът е оборудван с 800-кубиков мотор с мощност 57 к.с., който работи в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия или с автомат със същия брой предавки.

В Renault обаче са на мнение, че тази мощност не е достатъчна и затова предвиждат Kwid да получи и 1,0-литров двигател, чиито параметри засега не се съобщават. Новата версия ще се появи в средата на 2016 г., като не се изключва възможността тя да бъде предлагана на пазарите в Европа и Русия.

Ако това се случи, моделът ще се продава под марката Datsun, която е собственост на алианса Renault-Nissan. Вече официано бе потвърдено, че третият модел на възроденият бранд ще бъде именно кросовър, който ще използва платформата на Kwid и ще излезе на пазара догодина.

Снимка: Renault

Тагове: renault kwid
0 от 500
  • #10
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Умен ( преди 8 години )
    Забраната явно е издадена в някое люлинско кафе щото линк към официалната забрана колегата нещо не може да даде!По простата причина че забрана няма.рено се изтегля от американският пазар заради убииството на шефа на компанията от ултра леви екстремисти във Франция след като иска да съкрати работници.Така AMC е купено от крайслер.Естествено сега рено не са ориентирани към американският пазар и затова и нямат модели за там.Забрана не е имало никога и рено и пежо и ситроен са внасяли в Сащ.
  • #9
    1 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ле, ле, с 1.0 кубатура си е направо GTi за двете утрепани марки Рено и Нисан.
  • #8
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Умен ( преди 8 години )
    И каква е забраната да чуем.
  • #7
    7 rate up comment 5 rate down comment
    До долния ( преди 8 години )
    вече ти направиха забележка колко си "умен"!щото ако беше щеше да знаеш защо със закон е забранено на рено да продава в САЩ и Канадажалко, че няма такава забрана и в др. страни
  • #6
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Умен ( преди 8 години )
    Ако не си толкова озлобен можеше и да не пишеш глупости.Естествено че продават повече все пак нисан продава в Сащ а рено не.Дачия също продава а те са рено,Автоваз също и ако не бяха санкциите срещу русия нещата щяха да са много по успешни.
  • #5
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Вагинер ( преди 8 години )
    То добре, че е Нисан та да дава живот на умрялото рено!На 1 (със зор)продадено рено има поне 5-6 Нисана!А иначе френската държава, чрез името на военно престъпника луи рено си разиграва финансовия кон по света. Но коли НЕ прави!
  • #4
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Гражданин ( преди 8 години )
    Притежанието на акции е правопропорционално на брой гласове при вземането на решения в една компания.Изключение от това са компании в които държавата има така наречената златна акция което позволява да блокира решения.Рено е такава в нея държавата има дял но нисан не е.Лек и ползотворен ден.
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до: Глупавия под мен ( преди 8 години )
    Сам си се нарекъл умен, но те уверявам, че не си! Ако беше, щеше да можеш да направиш разлика между собственост и управление.Има тълковен речни, ако те затруднява значението на думите.
  • #2
    18 rate up comment 8 rate down comment
    Умен ( преди 8 години )
    Само че в Нисан Рено командва парада щото държи повече акции!
  • #1
    13 rate up comment 4 rate down comment
    уточнение ( преди 8 години )
    Датсун никога не е бил собственост на алианса Рено-Нисан, а е собственост на Нисан! Правете разлика! Това не са Лада или Дачия, които са собственост. А Рендето кефи. Добре ижглежда джипчето. С този обаче двигател и тази мощност е направо несериозна работа...