IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Rapid получи версия Scout Line

Модификацията е вдъхновена от моделите Scout, но не предлага 4х4

Skoda Rapid получи версия Scout Line

Хечбекът Skoda Rapid Spaceback получи нова версия, вдъхновена от кросовърите. Модификацията носи името Scout Line и ще се появи на европейските пазари още този месец.
Skoda Rapid получи версия Scout Line
Моделът носи всички отличителни черти на моделите Scout на Skoda. За разлика от тях обаче Rapid Scout Line не предлага нито 4х4 система, нито по-високо окачване.

Промените при модела са изцяло визуални. Предната и задната брони са оборудвани с хромирани защитни елементи, а калниците и праговете са получили матирани пластмасови добавки. Новост са също така решените в сребристо капаци на огледалата, както и джантите с размер 16 или 17 инча. По-малките носят името Rock, а по-големите - Camelot.

Skoda Rapid Spaceback Scout Line ще се предлага в цветовете на стандартния хечбек, като зеленият цвят от снимките е специално създаден за версията.
Skoda Rapid получи версия Scout Line
Гамата от мотори също е заета от познатия Rapid Spaceback. Тя е представена от бензинови и дизелови двигатели, задвижващи предния мост. Бензиновите предложения са с 90, 110 и 125 к.с., а дизелите генерират 90 и 116 к.с.

Новата модификация ще се появи на европейските пазари по-късно този месец.

0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "90 коня на нов турбо двигател не са 90-те коня на 20 годишната ти кошница, специалисте!" - много ясно - нали новия вейрон ще е 1.2 90 коня - напълно достатъчни са щото все пак това е хипер нов двигател!!!
  • #12
    2 rate up comment 1 rate down comment
    далтонист ( преди 8 години )
    Прав си ВАГи, цветаът и за мен не е определящ. Гледам, че за теб мисленето е също, както за мен са цветовете.
  • #11
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ми аз не видях една добра характеристика на тоя кошник.Едно клио комби го удря в земята, камоли други по-серозни модели.
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Цвета точно пасва на колата, която пък прилича на шам-фъстък. Само не знам, дали е шам-фъстъка преди да го изядеш или е след това, т.е. резултата, който виждаш в тоалетната.
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    pistachio ( преди 8 години )
    Ааа тоя зелен цвят бил pistachio green - "шам-фъстък зелено" :D
  • #8
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Щом 86 к.с. турбо магарета от ВАг за теб са ракета, най-вероятно слизаш от върховият им двигател 1.0 с невероятните 60 к.с. Хахаха и това го предлагат 2015 г. Просто нямам думи. ВАГ феновете, наистина ли сте толкова глупави и заблудени! Май ще се окаже парав онзи лекар, който разправяше, че да си фен на ВАГ е диагноза. Ами диагноза си е. А знаеш ли разхода на този двигател на ВАГ 1,2 ТСИ какъв е? Под 7/100 много трудно слиза. Говоря ти за Поло. Хем слаб, трошлив и на това отгоре жаден-дас ауто!
  • #7
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    90 коня на нов турбо двигател не са 90-те коня на 20 годишната ти кошница, специалисте!Пробвал съм двигател 1.2 TSI на Шкода с 86 коня - ами колата си ускорява перфектно!
  • #6
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Земи тая спортна шкода с 90 коня и гъзареййй.Много е дървена вътре, чак ме е гнус да я гледам.
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Никой не е казал, че гумата трябва да е щирока. Нека е стандартна, но да увеличат просвета с 2-3см. примерно. 50 височина според мен е минимума за кола дето да става за извън пътя. Моята примерно е 225/55/18 и е супер добра и на асфалт и на черен път :P
  • #4
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А тва е другата тъпотия на ВАГ, че на подобни модели, които са уж малко по-добри извън пътя слагат 17-ки или като цяло увеличават цолажа на гумите, така че като излезнеш случайно извън пътя да я разбиеш със сигурност. Няма да забравя старите модели Polo Cross Line колко нископрофилни гуми им слагаха... всичко е маркетинг и пара, заблуда на стадото клиенти.