IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Jetta се превръща в купе с 4 врати

Моделът ще представлява умалена версия на Passat CC

VW Jetta се превръща в купе с 4 врати

Ако Volkswagen Passat може да бъде както седан, така и купе с 4 врати, то по-компактният VW Jetta няма да има подобна възможност при предстоящата смяна на поколенията. Концепцията на модела ще бъде променана напълно, като той ще представлява умалена версия на Passat CC, съобща Autobild.
VW Jetta се превръща в купе с 4 врати
Технически новата Jetta и след смяната на генерациите ще си остане „близнак” на Golf, тъй като е изградена на на неговага платформа MQB. Външният вид на автомобила обаче ще бъде максимално доближен до този на концепта VW New Midsize Coupe (на снимата). Подобен модел под името Lamando вече се предлага, но само на пазара в Китай.

Бъдещата Jetta ще порасне на размери, тъй като във Volkswagen смятат, че с габаритите на Skoda Octavia моделът ще привлече повече клиенти. Освен това автомобилът ще бъде по-комфортен, като ще приближи Jetta до автомобилите от премиум-сегмента.

Новото поколение на Jetta ще се появи на пазара през 2017 г., като не се изключва да се предлага и в още два варианта – спортно купе с две врати и всъдеходен Alltrack.

Снимка: Volkswagen

Тагове: volkswagen jetta
0 от 500
  • #4
    19 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    тойота ги правят уж в Турция и са по-качествени от немските еднодневки. Смятай какво им е качеството на немците...Между другото всики големи автокомпании имат заводи в Турция. Дори и любимите ти каручки. Така, че вземи се скрии. Между другото в Турция се прави един модел на Тойота и той е оценен от ТЮФ за един от най качествените и здрави. Значи турците в Турция правят по-качествени коли от турците в Германия, които си оставят ръцете. Срамота!
  • #3
    20 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нормално е автомобилите, предназначени за Китай, да се правят в Китай! Моделите на Фолксваген за Европа се произвеждат в Европа! Моделите на Фолксваген за Южна Америка се произвеждат в Южна Америка!Не е нормално обаче автомобилите, предназначени за Европа, да се правят в Турция! Справка - любимата ти Тойота!
  • #2
    13 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Подобен модел под името Lamando вече се предлага, но само на пазара в Китай.Т.е. пак с трици маймуни ще ловят.И после фенчетата пак ще разправят, че ВАГените били немски и частите не били китайски. Абе те целите коли вече са китайски, а горките фенчета още не са го разбрали. Явно пропагандата добре си върши работата...
  • #1
    27 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Грозно