IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BBC обяви името на заместника на Джереми Кларксън

Крис Еванс е новият водещ на телевизионно шоу Top Gear

BBC обяви името на заместника на Джереми Кларксън

Британската обществена телевизия BBC обяви името на водещия, който ще замени скандалния Джереми Кларксън в шоуто Top Gear. Това ще бъде известният с любовта си към автомобилите Крис Еванс, който в момента води едно от най-популярните сутрешни радиопредавания във Великобритания.
BBC обяви името на заместника на Джереми Кларксън
Снимка: Ройтерс

От BBC допълниха, че Top Gear ще поеме по един напълно нов път, което означава, че двамата партньори на Клърксън – Джеймс Мей и Ричард Хамънд, също няма да участват в шоуто. Двамата вече отхвърлиха предложението на компанията да водят предаването в отсъствието на Кларксън.

Еванс и досега бе сред спряганите нови водещи на Top Gear, след като публично обяви, че проявява огромен интерес към подобна работа. Сега той самият потвърди избора си, като написа в Twitter, че е безкрайно въодушевен от предложението и ще направи всичко по силите си, за да може шоуто да върви напред.

Все още не е ясно кой ще партнира на Еванс в предаването. Самият той допълва, че ще продължи да води шоуто си по BBC Radio-2, което има аудитория от над 10 млн. слушатели.

Тагове: top gear bbc
0 от 500
  • #2
    14 rate up comment 6 rate down comment
    Бобо ( преди 8 години )
    Леле! Писва ми от неподготвени! Този "клоун" както го наричат под мен има такава колекция от коли, за каквато може само да се мечтае. Хора моля ползвайте търсачки! Кеф ви Google, Yahoo, Bing преди да се правите на разбирачи. Освен това, човека има аудитория от 10 000 000 души, т.е. разбира малко и от водене на предавания. Мисля, че това е един добър избор. Успехът на шоуто обаче зависи и от другите 2ма водещи и най-вече "химията" между 3мата. Ще видим дали ще се получи. Пожелавам им късмет!
  • #1
    7 rate up comment 11 rate down comment
    123 ( преди 8 години )
    Най много да издържи между 3 и 5 предавания този клоун какво разбира пък от автомобили!!!Има ли някакви новини от тримата дали работят по някакъв проект?