IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официално: Audi Q8 излиза през 2019 г.

Моделът ще има купеобразна форма и стане флагман на марката

Официално: Audi Q8 излиза през 2019 г.

Новият флагман на Audi сред кросовърите ще се нарича Q8, става ясно от официално съобщение на компанията. Моделът ще има силует на купе и трябва да излезе на пазара през 2019 г.
Официално: Audi Q8 излиза през 2019 г.
Неофициално изображение: X-Tomi Design

Към момента информацията е ограничена, но техническият директор на Audi Улрих Хакенберг разкри, че моделът ще застане на върха в гамата от Q-модели и ще бъде един от основните двигатели за икономическия растеж на марката.

Audi Q8 ще представлява по-спортна алтернатива на практичния Q7. Кросовърът ще има силует на купе, а дизайнът му ще бъде вдъхновен от концепцията Prologue.

Около година преди Audi Q8 да излезе на пазара компанията трябва да пусне и напълно електрически кросовър. Очаква се той да използва платформата на Q7 и да получи името Q6. Спекулациите сочат, че с едно зареждане машината ще може да преминава около 500 км.


 

Тагове: audi q8
0 от 500
  • #6
    18 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А така наречените "премиум" марки пък е начинът на маркетинг специалистите да кажат че ще ви вземат 50 000 за нещо, което струва 30 000 :)
  • #5
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Повечето така наречени "купета" с четири врати са си най-обикновени хечбеци, ама на маркетинг специалистите така не им звучи достатъчно престижно. Туй на снимката също е хечбек.
  • #4
    18 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Погледнете Шкодата от горната статия и погледнете това.. Истината е че Шкодите стават все по-красиви а Аудитата все по-грозни, такава е тенденцията просто :)
  • #3
    27 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Отврат!
  • #2
    21 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Спекулациите сочат, че с едно зареждане машината ще може да преминава около 500 км." - може ако влачи някой АЕЦ след себе си. Тва е 2,5 тона кола (без батериите), как точно си го представяте това?!?
  • #1
    35 rate up comment 18 rate down comment
    KKK ( преди 8 години )
    Наводниха пазара с грозни боклучета :D