IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

За новата Honda Civic ще се чака до 2017 г.

Японците потвърдиха хибридна версия на модела

За новата Honda Civic ще се чака до 2017 г.

Honda усилено работи върху новото поколение на хечбека Civic. Той обаче ще се появи пред публика едва през 2017 г., съобщава Autocar, като се позовава на ръководителя на британския офис на марката Филип Кросмън.
За новата Honda Civic ще се чака до 2017 г.
Топ мениджърът признава, че външният вид на модела до голяма степен ще напомня този на концепта Civic Coupe (на снимката), показан по-рано тази година. Новото поколение ще се предлага с голям брой модификации – освен стандартния хечбек и неговата спортна версия Type R, на пазара ще се появят още седан, купе и комби.

Кросмън допълни, че в Honda са амбицирани да си върнат лидерството при хибридите, където компанията бе сред пионерите с модела си Insight. Затова и Civic ще се предлага с напълно нов хибриден агрегат, който трябва да предизвика фурор на пазара, твърди информацията.

Снимка: Honda

Тагове: honda civic
0 от 500
  • #18
    8 rate up comment 3 rate down comment
    inniskilling ( преди 8 години )
    Хонда сивик 2013 1.6 i-DTEC: карам във Франция, често на дълги разстояния > 400 км: 110км/ч: 4.1л, 130 км/ч:4.3-4.4 л. Интересното е, че предишният ми голф 5 Bluemotion с 1.9 TDI харчеше съвсем малко отгоре (пиша го, за да не излезе, че учствам в детински спорове японско/немско). На дьльг път Тоyota Prius е безнадеждно неприятна, тромава и шумна кола. За града става.Казвам го от опит.
  • #17
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Шкода с карирани седалки сравнена с Луксозна лимузина, която е по-мощна, по-голяма, по-бърза и с неимоверно повече есктри?Що не сравниш тъпата шкода, с колело? Тогава да видиш по твойта логика кое е по-доброто. АхАХА страшен пън си ей.
  • #16
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе само като видите цените на 2ра ръка Хонда акорд например и VW Пасат ви става ясно, кое е по-доброто. Хондата е с поне 30% по-скъпа, а даже и повече. Като нови са на една цена горе долу. Това какво ви говори? Че просто VW са *** и бързо им пада цената поради високите разходи за поддръжка, сервиз и нежеланието на хората да продължават с тая мъка, докато при хонда просто караш и сменяш консумативи и затова ти е скъпа колата, която не ти носи излишни нерви и разходи.
  • #15
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе тия *** с комплекси дето се кланят на Гоуфу и всичко от ВАГ осират всяка тема бе. То бива да си изтъкан с комплекси ама тва е нечовешко вече. Тия само жулат парцуца на село докато гоуфу е в сервиза и драскат глупости. Бах тоа народ пропаднал.
  • #14
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Какъв *** трябва да си че да сравняваш Лексус със шкода?
  • #13
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А за разхода на Приус в сравнение с дизел - шприцмонитора казва че 2074 потребителя на Приус имат среден разход 5.18/100, докато 3278 потребителя с голф дизел
  • #12
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Още един "технически грамотен", който не прави разлика между степен на сгъстяване и компресия. Я кажи умнико в какво се мери компресия? Май в атмосфери, нали?А това дето си го написал 13/1 в какво се мери???"КОМПРЕСИЯ = СГЪСТЯВАНЕ. В атмосфери се мери налягане, не компресия. Ако вземеш газ с налягане 0.3 атмосфери и го компресираш 13 пъти, колко атмосфери ще получиш? 13 ли? И нещо за *** със самочуствие ли каза?
  • #11
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Тодор ( преди 8 години )
    Приуса е с компресия 13:1, турбобензина максумим с 10:1. Как въобще ти мина през ума че могат да са еднакво икономични??? Това само технически неграмотна *** може да го измисли. Още един "технически грамотен", който не прави разлика между степен на сгъстяване и компресия. Я кажи умнико в какво се мери компресия? Май в атмосфери, нали?А това дето си го написал 13/1 в какво се мери??? Аман от *** със самочувствие!
  • #10
    11 rate up comment 6 rate down comment
    хибрид ( преди 8 години )
    Тойота Приус 3Виена - София 4,3/100 с каране 10-15 км/ч над ограниченията. 4 човека + багаж. София - Виена 4,5/100 същия състав и начин на каране. Единствено се отбихме в Будапеща на гости на приятели и малко обикаляхме там. По-икономично от това с автомобил с ДВГ, няма. Преди да взема Приуса карах само дизели. И те не могат да ми направят такъв среден разход.Дано от Хонда направят също такъв успешен хибрид, като Тойота!
  • #9
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "И тук всеки с (айде не с дизел) с 1.4-1.6 турбо бензин с 150 кс, ще гори по-малко!"И как точно ше стане това?? Приуса е с компресия 13:1, турбобензина максумим с 10:1. Как въобще ти мина през ума че могат да са еднакво икономични??? Това само технически неграмотна *** може да го измисли.