IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Откраднаха път в Китай

Крадците демонтирали всичко и го продали

Откраднаха път в Китай

Малък път в китайската провинция изчезна за само два дни, след като крадци отмъкнаха настилката и дори успяха да я продадат, пише изданието Shanghaiist.
Откраднаха път в Китай
Участъкът с дължина 410 метра в селце в източната част на Китай бил покрит с плочи бетон, които крадците отмъкнали.

Жител на селото се усъмнил в действията на мъжете и алармирал полицията. Оттам направили справка, която установила, че не са панирани никакви ремонти по трасето.

Благодарение на камери, монтирани в околността на селото, крадците били идентифицирани и заловени. Те вече били продали панелите, но полицията все пак успяла да се намеси преди парите да бъдат изхарчени, уточнява изданието.

"Този път не се използва често, затова решихме да изкопаем плочите и да изкараме малко пари", било обяснението на един от арестуваните.

 Снимка: whnews
 

0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    todor ( преди 8 години )
    Не само в селата, ами и в околностите им.:))))
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Благодарение на камери, монтирани в околността на селото..."Кога ще ги стигнем китайците, които имат камери и в селата?
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Alfa ( преди 8 години )
    Automedia ПУБЛИКУВАЙТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО 6 ЧАСА SPA-FRANCORCHAMPS!!! Не ми говорете тука за китайски пътища...
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Малко фантастична история, пътя бил от бетонни плочи, които те по незнайно какъв начин изкъртили, по още по незнаен начин натоварили и разтоварили и още по странно звучи че някой е решил да купи този бетон!! При положение че бетона изобщо не е скъп и можеш да си го излееш където и в каквато форма си искаш. Само ще кажа че един бетоновоз с 6 кубика бетон струва 300лева. Кубик бетон е между 60 и 70лева в Китай вероятно ще е 2-3 пъти по евтин, като знам колко са ниски цените на китайските стоки.
  • #7
    7 rate up comment 4 rate down comment
    до Firemen ( преди 8 години )
    ...и така разстрелват вече 25 години в Китай и както се вижда това не води до никакъв резултат - продължават да крадат здраво. Включително и областни китайски управители - за милиарди юро (не рубли) и тях ги стрелят. Все още над 50% от китайците не са виждали на живо европеец, нито черен, само китайци от съседните им села и нямат хладилник.
  • #6
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Firemen ( преди 8 години )
    Само че такива ги изкарват на стадиона, разстрелват ги, като това се дава по националната телевизия и после изпращат на семейството сметката за глокшума. Да видите тогава дали някои друг ще краде, да, ама не!
  • #5
    8 rate up comment 3 rate down comment
    1 ( преди 8 години )
    до какво води комунизъма
  • #4
    19 rate up comment 2 rate down comment
    ivanka ( преди 8 години )
    bravo na kitaicite vednaga gi zalovili i varnali parite.a u nas kradcite deliat s policaite pe4albata i nikoi ne gi hvashta
  • #3
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Мангуста ( преди 8 години )
    Иии братта китаце шъ нъ нъдминат вее! Колку ли жилезо е имало в тиа плочи!
  • #2
    28 rate up comment 3 rate down comment
    Бумеранг ( преди 8 години )
    То това е в Северозападна България, а не в Китай. А бандюгите са били нашенски цветнокожи:-) :-) :-) :-) :-)