IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неофициален поглед към новата Astra

Бестселърът на Opel ще бъде представен тази година

Неофициален поглед към новата Astra

Новото поколение Opel Astra ще има премиера във Франкфурт през септември, като вече са налични първите спекулативни изображения на популярния модел. Те са създадени на база шпионски снимки и официални данни за автомобила.
Неофициален поглед към новата Astra
За следващата Astra се знае, че ще има по-ярък дизайн, вдъхновен от авангардната концепция Monza. По-високите версии ще разполага с предни и задни LED светлини, както и с множество хромирани елементи.

По отношение на габаритите не се очакват сериозни промени, но общото тегло ще бъде редуцирано с поне 100 кг. Основна заслуга затова ще има новата платформа D2XX, използвана и при новия Chevrolet Cruze.
Неофициален поглед към новата Astra
Спекулациите сочат, че новото поколение на модела няма да предлага версия GTC. Спортният модел OPC обаче е потвърден за 2017 година, като ще използва 1,6-литров двигател с мощност 280 к.с.

Това поколение на Opel Astra няма да бъде произвеждано в Германия. С него ще бъдат натоварени заводите във Великобритания и Полша.

Официалната премиера на Opel Astra K ще се състои през септември във Франкфурт. Очаква се моделът да бъде разкрит поне месец по-рано.

Неофициални изображения: RM Design

Тагове: opel astra
0 от 500