IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Irmscher подхвана Opel Vivaro

Доработката се предлага като ново ниво на оборудване

Irmscher подхвана Opel Vivaro

Тунинг компанията Irmscher, която е дългогодишен партньор на Opel, представи доработка за

новото поколение Vivaro

. Пакетът на тунерите се предлага като високо ниво на оборудване за модела.
Irmscher подхвана Opel Vivaro
Версията на Irmscher е налична за версиите Combi, Van и CrewCab, като носи името Tourer Pack. Пакетът е изцяло визуален, като коства 1369 евро за версията Vivaro Combi, 526 евро за Vivaro CrewCab и 491 за Vivaro Van.

Основната част от преработката е насочена към интериора. Той демонстрира черна кожена тапицерия с контрастиращи сиви шевове, различни стелки, допълнителни облицовки за намаляване на шума в купето, тапицирани с кожа елементи по таблото, камера за движение на заден ход и др.

За екстериора тунерите са подготвили джанти Wave-Star с размер 17 инча, които се предлагат срещу допълнителни 1500 евро. Джантите са двуцветни и се обуват с гуми Dunlop.
Irmscher подхвана Opel Vivaro
Двигателната гама на модела, представена от два напълно нови турбо дизела - 1.6 CDTI (90 или 115 к.с.) и 1.6 BiTurbo CDTI (120 или 140 к.с.), не е подлагана на доработка.

Цените на

Vivaro

започват от 40 134 лв.

Снимки: Irmscher

Тагове: irmscher opel vivaro
0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    GOLF 7 за Европа се произвежда само и единствено във Волфсбург Германия! Единственият друг завод, в който се произвеждат 7-ците за САЩ и Южна Америка е завода в Пуебла Мексико!Ето линк:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Volkswagen_Group_factories
  • #8
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Германия, Голф се произвежда в завода във Волфсбург Германия" - произвеждат се точно толкова колкото се произвежда грейт уол в Ловеч
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Кико ( преди 8 години )
    Относно Виваро мога да ви говоря много, защото си купи такова ново през 2008г. Всичко е Рено, само че имат споразумение с GM да им правят бусовете под различна марка т.е Опел Виваро. Евтин, непретенциозен бус, доволен съм.
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Приус бил японски...много удобно пропускаш останалите модели на Тойота, които са 100% турски!Астра се произвежда в завода в Рюселхайм Германия, Голф се произвежда в завода във Волфсбург Германия!
  • #5
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Веднага ти отговарям за японките. Приус е 100% японски, Мазда, Субару, Лексус и още много други модели. Не това обаче е същността. Имах предвид, че от време на време хлОпел пущат някоя подобна статия от която човек би си помислил, че те правят нещо различно от лепене на емблеми. Това е дразнещото в цялата работа. Нека си ги лепят и да си кротуват, а не като ВАГ да се праскат колко са велики, а цялата кола да е сбирщайн.
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    до Анонимния хлОпел ( преди 8 години )
    Не аз съм слагал минусите. И имам Опел, но няма да ги хваля. И да, това Виваро е 100% Трафик-а на Рено. Но нима "куцо и сакато" не лепи емблеми по коли, сглобени от поляци/китайци/словенци с части произведени в Китай??? :-( Коя кола е немска ...или френска ...или японска вече??? :-( Това Виваро поне ще има Irmscher-вариант, докато Трафик-ът няма да има Alpine-вариант, нали...
  • #3
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Двама са ми сложили минуси.Явно с нещо не са съгласни с мен. Може би бъркам, че хлОпел лепят емблеми! Сигурно, това е модел на хлОпел за двамата с минусите! Ако е така, нека разяснят лепят или не емблеми от тази компания и модела им не е ли всъщност Трафик/Примастар с друга емблема.
  • #2
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това е Рено Трафик или Нисан Примастар. От хлОпел лепят само емблемите.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Кико ( преди 8 години )
    Хубаво бусче за парите си. Пооправили са някои неща.