IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Наследникът на Aston Martin DB9 ще има 510 к.с.

Британците стартираха тестовете на новия DB11

Наследникът на Aston Martin DB9 ще има 510 к.с.

Aston Martin започна тестове на наследника на спортния си модел DB9. Новата машина бе забелязана по време на изпитания на пистата „Нюрбургринг”, съобщава изданието Worldcarfans, което публикува снимки на прототипа.
Наследникът на Aston Martin DB9 ще получи 510 к.с.
Премиерата на новата машина, която ще носи името DB11, трябва да се състои през 2016 г. Заснетият прототип е скрит под камуфлаж, но от снимките става ясно, че моделът ще получи по-голямо междуосие, нов преден капак, различна предна броня и двойна изпускателна система. Като цяло автомобилът ще прилича на концепта DB10, направен специално за последния филм за Джеймс Бонд – „Спектър”.

Спортната кола ще бъде построена на нова модулна платформа, благодарение на която нейното тегло ще бъде значително намалено спрямо това на DB9. Моделът ще бъде оборудван с 6,0-литров V12 двигател с мощност 510 к.с. и 620 Нм въртящ момент. Освен това DB11 ще се предлага и с нов 4,0-литров V8 турбо мотор.
Наследникът на Aston Martin DB9 ще получи 510 к.с.
Като цяло Aston Martin ще обнови цялата си моделна гама до 2020 г. Това е най-големият инвестиционен проект в историята на марката, която е на повече от век. Освен за 3 напълно нови модела, сериозни суми ще бъдат насочени за разработката на собствени силови агрегати и трансмисии.

Снимки: Worldcarfans

 

Тагове: aston martin db9 db11
0 от 500