IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SsangYong показа върхов Rexton

Флагманският модел се отличава с по-луксозно оборудване

SsangYong показа върхов Rexton

Корейският производител SsangYong представи нова върхова линия на модела Rexton. Тя носи името W ELX и се отличава с уникално и по-луксозно оборудване.
SsangYong показа върхов Rexton
Флагманският модел е базиран на версията с пет места и ниво на оборудване EX, като я надгражда с редица серийни екстри. Сред тях са двуцветен кожен салон, специални стелки, мултифукционален кожен волан, различни прибори на таблото, 18-инчови джанти, дневни LED светлини, паркинг сензори в предната броня, сателитна навигация, камера за движение на заден ход, отопление за предните и задните седалки и др.

Автомобилът се задвижва от познатия 2,0-литров дизелов мотор, развиващ 155 к.с. при 4000 об/мин и 360 Нм, които са налични между 1500 и 3000 об/мин. Двигателят може да бъде съчетан както с ръчна кутия с 6 скорости, така и с автоматик с 5 степени T-Tronic, който е разработка на Mercedes-Benz. Задвижването е към четирите колела.

Към момента са известни цените на SsangYong Rexton W ELX за пазара на Великобритания. Там моделът стартира от 27 995 лири. Цените на стандартните версии започват от 21 995 лири.

Снимки: SsangYong

0 от 500
  • #11
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ЕЕ стига бе не е възможно. Пластмасата в гоуфа особенно 5-тицата и 6тицата е най-гадната на света, няма нещо по-гадно, което да съм виждал през живота си.
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Лексъс Бейбее! ( преди 8 години )
    За да направиш евтин модел, трябва да спестиш все от някъде !
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    AZ ( преди 8 години )
    Rexton е здрав но определено си лъха на евтиния. Качвал съм се в такъв - и като шумоизолираност, и като пластмаси на таблото си е на нивото на под-голф. И окачването е малко твърдичко. Иначе си е надежден и достатъчно голям за 5 човека със бая багаж.
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Лексъс Бейбее! ( преди 8 години )
    Ами като ти е интересно, поразрови се малко и прочети кои двигатели взимат МБ от Рено, кои дават на ИНФИНИТИ..от кога е този съюз..... от кога дават на SsangYong..кои точно двигатели дават и ще разбереш...
  • #7
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Интересно защо тия взимат двигател от Мерцедес при положение че Мерцедес взимат двигатели от Рено?
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Лексъс Бейбее! ( преди 8 години )
    В началото слагат 2.9 ТД на МБ, после по новите модели използват 2.7 CDI (и двата двигатела са 5 цилиндрови и не се славят като много добри). Бензиновите 2.3 и 3.2 мисля че пак са на МБ-двигатели.
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    SSRexton ( преди 8 години )
    Давам добри отзиви за по-стария модел, който съм управлявал.
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    зависи с какво я сравняваш... нали?
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    никой ( преди 8 години )
    Хм, не съм запознат из основи, но личните ми впечатления са от колата на мой добър приятел. По-стар от този модел е. На близо 350 000км според показанията на таблото. На двигателя видях щампа/гравюра или каквото е там, с голям надпис "Мерцедес". Но не на някаква ***, а на самият двигател. Не си спомням кубатурата, но беше над 2л, май 3л някъде да беше.Даде ми да го карам един ден като ходихме двамата по работа и да ви кажа се оказа доста приятна за управление машина. Хареса ми колко е удобна.
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    продължава да е ужасно грозен