IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda изненада с агресивен концепт

Моделът ще се превърне в новия флагман на марката за Китай

Honda изненада с агресивен концепт

Honda изненада посетителите на автосалона в Шанхай, като представи концептуален модел с името Concept D. Според производителя той е оборудван с най-модерните технологии за безопасност, като трябва да се превърне в новия флагман на марката за Китай.
Honda изненада с агресивен концепт
При серийната версия обаче ще настъпят промени в дизайна на предната част, която няма да бъде толкова ъгловата. Очаква се масивните брони с интегрирани светодиодни светлини да се запазят. Джантите с размер 21 цола обаче ще бъдат заменени с по-малки.

При концепта правят впечатление и камерите, които заменят стандартните огледала, както и допълнителните аеродинамични елементи, C-образните задни светлини и допълнителният спойлер на покрива. Някои от тях вероятно също ще отпаднат при серийната версия.

Моделът явно не е завършен, тъй като липсват тръби на изпускателната система. Това обаче може и да означава, че кросовърът ще бъде задвижван с електричество. По същата причина от Honda не разкриват и интериора на модел D.
Honda изненада с агресивен концепт
„Concept D е огромна крачка напред за нас, като това ще бъде суперлуксозен автомобил, ориентиран към модерните хора. Със сигурност това е един от най-привлекателните продукти, които ще пуснем от пазара”, бе коментарът на президента на китайското представителство на марката Сейди Кураши.

Снимки: Honda

Тагове: honda concept d
0 от 500