IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fisker Karma се завръща през април

Моделът е щателно подобрен

Fisker Karma се завръща през април

Първо изображение на обновената версия на хибридния модел Karma разкри компанията Fisker. Автомобилът трябва да бъде представен официално по-късно този месец.
Fisker Karma се завръща през април
Снимка: Fisker

Информацията около модела е ограничена, като от краткото съобщение става ясно, че обновената Karma разполага с подобрен задвижващ агрегат и още по-висок лукс.

По-рано новият собственик на Fisker - китайската компания Wanxiang Group, обяви, че работи върху връщането на Karma на пазара, което е възпрепятствано от редица проблеми. Моделът слезе от поточните линии още през 2012 година.

Липсата на информация около хибридния модел породи доста спекулации. Според някои от тях автомобилът ще получи ново име - Elux, и ще се предлага на по-висока с около 20% цена - приблизително 135 000 долара.

Китайският собственик на Fisker уточни, че възнамерява не само да върне хибридния автомобил на пазара, но и да разшири гамата с още поне два модела.

Очаква се подробности за намеренията на Wanxiang да бъдат съобщени при премиерата на обновената Karma. Тя трябва да се състои през този месец.

Тагове: fisker karma
0 от 500