IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan ще пусне още един компактен кросовър

В основата на модела ще бъде концептът Kiks

Nissan ще пусне още един компактен кросовър

Nissn Motor планира догодина да представи нов компактен кросовър, в чиято основа ще бъде концептът Kiks (на снимките). Моделът ще се появи първоначално на развиващите се пазари, съобщава изданието Autocarindia.
Nissan ще пусне още един компактен кросовър
Очаква се серийната версия на Kiks да бъде показана на автосалона в Индия през 2016 г. Предвижда се тя да бъде оборудвана с дизеловия двигател K9K на алианса Renault-Nissan, като при него мощността може да варира между 85 и 110 к.с. в зависимост от настройките.
Nissan ще пусне още един компактен кросовър
Концептът Nissan Kicks бе показан на автосалона в Бразилия през 2014 г., като той е съвместна разработка на дизайнерските студиа на марката в Северна и Южна Америка. Серийната му версия няма да се предлага в Европа, въпреки че е възможно да стъпи на пазара в Русия, където японците имат свой завод.

Снимки: Nissan

Тагове: nissan kiks
0 от 500
  • #1
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ако си взимам чисто нов автомобил, то би бил май Нисан и то от новите им Съв-чета. Много са добри. А ако продаваха и максимата в Европа щеше да е супер ама .. уви явно е само за привилигированите Х'америкаци.