IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първа снимка на RAV4 Hybrid

Toyota ще покаже модела през следващата седмица в Ню Йорк

Първа снимка на RAV4 Hybrid

Първа официална снимка на хибридната версия на кросовъра RAV4 разкри японската компания Toyota. Моделът ще бъде представен пред публика по време на автосалона в Ню Йорк.
Първа снимка на RAV4 Hybrid
Към момента техническите характеристики на Toyota RAV4 Hybrid са неизвестни, но най-вероятно моделът ще използва хибридния мотор на Lexus NX 300h. При машината на луксозната марка агрегатът се състои от 2,5-литров бензинов мотор и електродвигател, които генерират обща мощност от 197 к.с.

При Lexus NX 300h хибридният двигател се предлага във версии с предно или AWD задвижване, като при първата средното потребление на гориво е 5,1 л/100 км.

Що се отнася до дизайна на Toyota RAV4 Hybrid, той ще се отличава от този на бензиновите и дизелови версии по някои дребни детайли като фаровете, решетката на радиатора, джантите, уредите в салона и др.

Всички подробности за модела ще бъдат разкрити на 2 април в Ню Йорк.

Доскоро Toyota предлагаше напълно електрическа версия на своя RAV4, разработена с Tesla Motors. Както изглежда хибридният модел ще представлява неин заместник в гамата от модели.

0 от 500
  • #7
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хибридите са олигофрения. А Рав-овете с всяко следващо поколение стават пълни ***, единствено читава беше първата равка /1995/, имаше 3 врати, блокаж на диференциала и нелоша проходимост. всички след това бяха тротинетки за скучаещи домакини.
  • #6
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    хаха тая кола вози ужасно дървено, може би защото е СУВ, но аз като се качих ми направи впечатление, че даже yaris-а вози по-добре от тоя сандък
  • #5
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Случайно да си чувал, че хибридите се ограничават в скоростта? А случайно да знаеш защо? Не, нали1 Важното е да ги пишеш глупостите и да хейтваш.
  • #4
    6 rate up comment 18 rate down comment
    Оризаре ( преди 9 години )
    оная "лксозната" трошота, наречена лекос при 200коня едва вдига 190км/чкво да коментираш такива!?
  • #3
    16 rate up comment 7 rate down comment
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Krasota i tehnologi4no prevyzhodstvo = Toyota i Lexus!
  • #2
    4 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Леген!При това скъп.
  • #1
    22 rate up comment 6 rate down comment
    хибридко ( преди 9 години )
    Браво на Тойота!Сигурен съм, че и този техен хибрид ще бъде много добре приет и продавам по света. Малко закъсняха ми се струва с тази премиера. Отдавна трябваше да пуснат масов СУВ хибрид. Луксозната им марка Лексус има такъв, който и е първият в севта хибрид СУВ, но там цените са доста по-високи, отколкото масовите модели Тойота. С нетърпение чакам подробности и кога ще го пускат в продажба.