IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още един китайски клонинг на BMW i3

Този път копието е дело на Qingzhou Da Jinma Motorcycle Corporation

Още един китайски клонинг на BMW i3

Редица европейки, азиатски и американски коли имат клонинги в Китай. Не са много обаче моделите, които могат да се "похвалят" с няколко такива нелегални версии.

Е, BMW i3 вече има два китайски клонинга. Първият - Wuling City Car, се появи в края на миналата година, а вторият разкри изданието CarNewsChina.
Още един китайски клонинг на BMW i3
Автомобилът носи благозвучното име KWM2200 и бе представен по време на изложението за електрически автомобили Shandong EV Expo. Производител на клонинга е компанията Qingzhou Da Jinma Motorcycle Corporation, която е специализирана в производството на мотоциклети.

Китайският модел има сходен с BMW i3 дизайн, но се отличава с кичозни елементи и по-компактни размери. Возилото разполага с четири места и също като модела на германците има електрическо задвижване.
Още един китайски клонинг на BMW i3
При китайският автомобил батериите са оловно-киселинни, като плановете предвиждат по-модерните и надеждни литиево-йонни акумулатори да бъдат предложени на по-късен етап. Моделът, който е предназначен за придвижване в града, може да развива най-много 50 км/час. Автономията е 120 км., а зареждането на батериите отнема 7 часа, сочи информацията.

Китайският Jinma KWM2200 трябва да бъде наличен на родния си пазар по-късно тази година. Стартовата цена е 24 998 юана (около 4000 долара).
Още един китайски клонинг на BMW i3
Снимки: CarNewsChina

Тагове: bmw i3
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Китайците не правят ментета на японските кошници а само тунинг. Като видят Тойота е преобърнат няколко пъти по таван и като и набият по един шут, собственика като си види колата и изглежда с по-спортна и обтекаема форма.
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Китайците не правят ментета на японските кошници,"Правят, правят, и още как! Само че по качеството се вижда че е менте. Докато Фолцвагените им са си съвсем оригинални, дори и на качество. Хе-хе!
  • #6
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Китайците не правят ментета на японските кошници, защото менте на менте не се прави!
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Китайските ментета, винаги са по-добри от оригиналните немско-китайски ментета.Абе друго си е да имаш оригинално менте и вътре да е уплътнено с асфалт...
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Един Там ( преди 9 години )
    Ахахахахахахаа ...Дори и бъбреците на решетката са монтирали...ГОЛЕМИ са кЕтайците ...
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    ... ( преди 9 години )
    Рядко грозно...
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Няма начин да бъде сбъркано с оригинала. :D
  • #1
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Цугцванг ( преди 9 години )
    В Китай всичко е менте, само Фолцвагените им са оригинални. Му-ха-ха-ха!