IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руският 6х6 стои над всички

Всъдеходът е проектиран да устои на всякакви условия (видео)

Руският 6х6 стои над всички

Чудовищният пикап Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 се превърна в истинска сензация благодарение внушителните си външен вид и способности за движение по пресечен терен. В Русия също имат подобен автомобил, който може да се окаже дори по-респектиращ.
Руският 6х6 стои над всички
Машината на руснаците е създадена от компанията Makar, като изпитанията й са протекли в Урал и Сибир, пише Аutoevolution.

Информацията около возилото с 6 задвижващите колела е ограничена, но все пак става ясно, че всеки модел се изработва след поръчка и се съобразява с конкретните изисквания на клиента.

Предлагат се няколко вида каросерии, включително пътническа и товарна. Създадени са и модификации, оборудвани със специализирана техника за спасителни операции.
Руският 6х6 стои над всички
Редакторите на Аutoevolution са успели да се свържат с един от собствениците на Makar 6х6. Пред изданието той е разкрил, че неговият екземпляр е създаден в само 4 бройки. Той се задвижва от двигател Toyota с автоматична трансмисия, може да развива максимум 107,5 км/час и тежи 2,6 тона. Всъдеходът е снабден с 400-литров резервоар и изразходва средно по 16 л/100 км.

Въпросният екземпляр е създаден да устои на всякакви условия, сочи информацията. Преди около три години автомобилът е използван за 20-дневно приключения из най-дивите места на Урал и Сибир. Как всъдеходът се справя на тези терени вижте във видеото.



Видео и снимки: Makar

Говорейки за руски всъдеходи, се сещаме за един виц: Японец, който посетил Русия, споделил пред приятели - "Какви ли не всъдеходи правят руснаците, само и само да не прокарват пътища".

Ето и някои такива интересни машини
Руският 6х6 стои над всички
ЗИЛ-4904
Руският 6х6 стои над всички
Руският 6х6 стои над всички
ГАЗ-47АМА

Тагове: makar
0 от 500