IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Улично състезание в Ел Ей уби двама зрители

Шофьорите избятаха, полицията издирва виновника за инцидента

Улично състезание в Ел Ей уби двама зрители

Двама души загинаха, а един бе тежко ранен по време на нелегално автомобилно състезание в Лос Анджелис, съобщава агенция Ройтерс, като се позовава на местните медии. Инцидента се е случил на магистрала в долината Сан Фернандо.
Улично състезание в Ел Ей уби двама зрители
Снимка: ABC news

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи установили, че в уличната гонка са взели участие два автомобила. Водачът на единия от тях – Ford Mustang, е загубил управление над машината си и се е врязал в наблюдаващите край пътя зрители. Двама от тях са убити на място, а трети е закаран в болница в тежко състояние.

Шофьорите на двете коли са избягали от мястото на инцидента, но разследващите бързо са установили името на виновника. Това е 21-годишният Хенри Майкъл Геворкян, който е управлявал Mustang-а. Той е оставил автомобила си на местопроизшествието, като се е измъкнал с помощна на моторист. Виновникът е обявен за издирване от полицията.
 

 

 

0 от 500