IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan подготвя нова Micra

Нейният предвестник ще се появи като концептуален модел под името Sway

Nissan подготвя нова Micra

Nissan обяви, че на предстоящото автомобилно изложение в Женева ще представи малкия концептуален модел Sway. Очаква се именно той да бъде в основата на следващото поколение на хечбека Micra.
Nissan подготвя нова Micra
От производителя засега не потвърждават тази информация, но и не крият, че Sway е прототип на хечбек, който ще бъде насочен към пазара в Европа. Нещо повече – при неговото конструиране е бил използван същия иновативен подход, на който се залагаше и при създаването на успешните Juke и Qashqai.

Какво точно имат предвид японците, ще стане ясно в Женева, но от показаното единствено изображение на Sway се вижда, че дизайнът на автомобила е напълно в стила на последните модели на Nissan. Освен това добре се виждат светодиодните акценти в предната част на модела.

Ако Nissan Sway действително е намек за нова Micra, то появата на новото поколение на хечбека вероятно ще стане факт още догодина. Сегашната генерация на модела претърпя фейслифт преди 2 години.

Снимка: Nissan

 

 

Тагове: nissan micra nissan sway
0 от 500