IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

G-Power превърна BMW M4 в суперавтомобил

Доработената кола развива 325 км/час

G-Power превърна BMW M4 в суперавтомобил

След като направи леко отклонение с проекта Mercedes S-Class Coupe, тунинг компанията G-Power се върна към своя основен специалитет - колите на BMW. Този път през ателието е преминало новото M4.
G-Power превърна BMW M4 в суперавтомобил
Спортната машина е била подложена основно на силови доработки, но не липсват и промени по външния вид. Най-очевадни са новите ковани джанти Hurricane RR с размер 21 инча, които са боядисани в черен цвят. Нови са и високоскоростните гуми, доставени от Michelin.
G-Power превърна BMW M4 в суперавтомобил
По-сериозните промени са под капака на колата. Шестцилиндровият двигател е получил ново управление, нови турбини, нови всмукателна и изпускателна системи, както и още редица доработки. Резултатът е мощност от 520 к.с. и максимален въртящ момент от 700 Нм. Стандартните показатели на BMW M4 са 431 к.с. и 550 Нм.
G-Power превърна BMW M4 в суперавтомобил
От G-Power не съобщават времето за спринт от място до 100 км/час на доработената кола. Подчертават обаче, че тя може да развива впечатляващите 325 км/час - скорост, достойна за истински суперавтомобил. За пример, официалната максимална скорост на новото Porsche 911 Turbo S е 318 км/час.

Цената на пакета на G-Power се съобщава след запитване.
G-Power превърна BMW M4 в суперавтомобил
Снимки: G-Power

Тагове: g-power bmw m4
0 от 500
  • #3
    20 rate up comment 23 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    Ще ме спукат от смях!!!Този брамински бивол го цанили за супер спортист....ха ха хаСложили на този Зил, мощен двигател и 320 системи и електроники да не се обръща,да не се пързаля,да не поднася,да не знам си какво си и еди що си и за едно друго,и за едно трето и четвърто и с грозния висок и тапирски дизайн ще става супер....,дори ме е смях да го кажа.........,и като даде една микроскопична грешчица в компютъра и си стои като препариран пред блока на снега,като замразен паламуд....???Трябва първо дизайна да е смислен,да не прилича на лалугер в скок за дюла....???...,трябва колата хем да е снишена,хем да не е ниска до земята и да е пълноценна.Промених я изцяло и сега визията е съвършенна,сама стои залепена на пътя и евентуално и трябват една ,две помощни електроники.Но се уморих да им правя показно: https://imageshack.com/i/f0KGxgY9jА отделно им правя показно и за НАРОДНА бегачка,проста и ясна,с изчистени линии отпреди 20 години,когато бушуваше и върлуваше красотата при автомобилите,....и както е казал Хитлер за най-обичаната в света и най-продавана кола в света Фолксваген Костенурка:- КОЛИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗРАЗЯВАТ СИЛА ЧРЕЗ РАДОСТ !!! Ето истинско красиво,но и модерно купеhttps://imageshack.com/i/f0flkyO9j
  • #2
    27 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе анонимен ти като не караш изостанали европейски коли да не би да си горд собственик на автомобил от евразийския съюз?
  • #1
    34 rate up comment 25 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    Красавец!