IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda2 бе показана и като седан

Засега модификацията ще се предлага само с дизелов мотор

Mazda2 бе показана и като седан

Mazda официално разсекрети версията седан на новата "двойка", чиято официална премиера ще се състои на автосалона в Тайланд на 28 ноември. Изборът на тази азиатска държава не е случаен, тъй като тя ще е основният пазар на модела. Всъщност от 2010 г. именно Mazda2 е най-продаваният автомобил в Тайланд.
Mazda2 бе показана и като седан
Габаритите на седана засега не се разкриват от японската компания. Знае се обаче, че той ще се предлага само с един двигател – 1.5-литров дизел от семейството SkyAktiv, развиващ мощност от 105 к.с. и 220 Нм въртящ момент. Скоростната кутия е 6-степенен автомат.
Mazda2 бе показана и като седан
Сглобяването на седана ще бъде съсредоточено изцяло в Тайланд, като местното представителство на марката вече води преговори за продажбата му и на други пазари. Като основен приоритет сред тях са Австралия и Европа. Именно заради тях гамата двигатели ще бъде разширена с бензинови мотори с обем 1.3 и 1.5 литра.
Mazda2 бе показана и като седан
Преди това обаче в Европа ще стартират продажбите на хечбека Mazda2. Тук моделът освен с 1.5-литровия дизел ще се предлага именно с 1.3- и 1.5-литрови бензинови мотори, развиващи между 75 и 115 к.с.

Снимка: Mazda

 

 

 

Тагове: mazda2 mazda2 sedan
0 от 500