IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche подготви ексклузивна Panamera

Луксозният фастбек е оценен на близо 250 000 евро

Porsche подготви ексклузивна Panamera

Компанията Porsche подготви специална версия на фастбека си Panamera, която ще бъде показана пред публика на предстоящото автомобилно изложение в Лос Анжелис. Машината е подготвена от подразделението, занимаващо се с персонализацията на моделите на марката – Porsche Exclusive, и ще бъде пусната в ограничена серия от 100 бройки.
Porsche подготви ексклузивна Panamera
Каросерията на фастбека е боядисана на ръка в черен и кафяв металик. Специално за Panamera Exclusive Series, както се казва моделът, са подготвени и 20-цолови джанти Sport Class. Седалките и долната част на вътрешността на вратите са облицовани с кожа Poltrona Frau, а централният панел и горната част - с кожа Nappa.
Porsche подготви ексклузивна Panamera
Специално за возещите се на задните седалки пътници е поставена информационно развлекателна система Rear Seat Entertainment System Plus с 10.1-инчов дисплей с тъчскрийн, камери и DVD-плейър. Звукът от нея се възпроизвежда или през колони Burmester, или през слушалки без проводници.
Porsche подготви ексклузивна Panamera
Porsche Panamera Exclusive Series се задвижва от стандартния за серийната модификация Turbo S 4.8-литров V8 двигател, развиващ 570 к.с. и 750 Нм въртящ момент. В съчетание с PDK-трансмисия фастбекът ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди, а максималната му скорост е 310 км/ч.
Porsche подготви ексклузивна Panamera
Поръчките на ексклузивната Panamera вече се приемат от дилърите на марката на цена от 249 877 евро. Стандартното Porsche Panamera Turbo S Executive струва 197 000 евро.
Porsche подготви ексклузивна Panamera
Снимки: Porsche

 

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    //// ( преди 9 години )
    Хм интересно. Щом това да е боядисана на ръка е ексклузивно то моята Темпра също ще я пусна за такава. Че цялата е пребоядисана и то на ръка:) Както и половината коли в БГ май :)А за Панамерата...вътре е доста добре,но от вън ми прилича на бременна хребарка...
  • #3
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    В тази тунингова версия колата е подходяща само за впечатляване на 4 пътници и то на писта. За всякакви други цели има по-добри доста други коли.
  • #2
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Дер Шванц ( преди 9 години )
    сравненията ще се правят между първото и второто поколение, когато му дойде времето ;)
  • #1
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    няма ли да го спират това разплуто гърбаво недоразумение от производство вече. второто поколение Панамера ще бъде несравнимо по-красиво. както вече стана с Кайена.