IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обявиха цените на Focus за Европа

Моделът на Ford стартира от 18 750 евро

Обявиха цените на Focus за Европа

Обявиха цените на Focus за Европа
Снимка: Ford

Новият
Ford Focus, чиято българска премиера се състоя преди около месец, вече има официална ценова листа за пазара на Европа. Моделът от "сегмент С" стартира от 18 750 евро.

Срещу тази сума се предлага базовото ниво на оборудване и 1,0-литровия
EcoBoost двигател с три цилиндъра. Моделът разполага с климатик, централно заключване, CD/MP3 плеър, 3,5-инчов цветен дисплей, делима в съотношение 60:40 задната седалка и др.

Сравнен с конкурентите си, новият
Focus има почти аналогична цена с лидера на европейския пазар - Volkswagen Golf във версия с двигател 1.2 TSI. По-луксозният Volvo V40 струва с около 4 800 повече, а Honda Civic 1.4 i-VTEC, например, може да бъде закупена с около 1000 евро под стартовата цена на обновения Focus.

Що се касае до най-луксозната версия
Focus Titanium X, тя се предлага срещу 28 750 евро. Моделът разполага с 2.0 TDCi агрегат със 150 к.с. и автоматична трансмисия Powershift. Версията комби на този модел е с почти 1000 евро по-скъпа.

Първите доставки към клиенти на обновената версия на
Focus трябва да бъдат факт до края на тази година. Тогава очакваме и ценовата листа на модела за България.

Още за новия Ford Focus



Тагове: ford focus
0 от 500
  • #11
    14 rate up comment 6 rate down comment
    Кочините - Форд ( преди 9 години )
    Нали знаете приказката за Форд и ***! Да знаете, че е вярна. В случая с 3-цилиндровото моторче ще е още по-вярна, защото тази кола е умряла, още преди да е продадена. Умряла кола на такава цена - не мерси!Иначе и аз като колегата долу им сърбах попарата, сао че с Фокус 1.6tdci. ГНП и дюзи сменях, а за цената не ме питайте. Златни са. Накрая турбото замина на кино. Рециклираха ми го за една много хубава 4-цифрена сума, след което се отървах от тази ***, която ми излезе много, много пари
  • #10
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Викаш тя България не е в Европа, а е на Марс! А случайно да си виждал, че някой модели са по-скъпи у нас отколкото в други държави от Европата в която не сме?
  • #9
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    четете бе хора става въпрос за европа а не за българия
  • #8
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ако не смъкнат цената с поне 10 000 лв. не виждам какви продажби ще имат изобщо. То това голо като пушка с анемичен мотор трябва да е на цена малко по-висока от Фиеста, а не на почти двойна такава. Да не говорим, че имиджа на Форд (за европейските Фордове говоря) не е много добър, за да си позволят подобно раздуване на цените.
  • #7
    19 rate up comment 1 rate down comment
    дърво ( преди 9 години )
    Тея са се оляли с цената. Значи за 40к получаваме базово оборудване с климатик, CD/MP3 плеър, цветен дисплей, делима задна седалка и нищо повече. Извинявайте, но дори Дачия предлагат повече неща в базовото оборудване. Да продължим нататък. В комплект към богатото базово оборудване имаме 1.0 EcoBoost с феноменалните 100 к.с. и 3 цилиндъра. На тестовете, тази моторетка доказа, че малките и маломощни мотори не са така икономични, както им се иска на някой. Та за 40к се получава едно голямо дърво!
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    е това са цени за европаако и в бг се равняват на голф значи да чакаме около 30к - 31к което пак си е към 3к нагоре спрямо предното поколение
  • #5
    6 rate up comment 2 rate down comment
    thebrainless ( преди 9 години )
    Aston Martin, прилича на Aston Martin, какво Пежо...
  • #4
    17 rate up comment 0 rate down comment
    zlaten fokus? ( преди 9 години )
    36 K e avensisa na toyota....37K e opel insignia?!
  • #3
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е как близо 40 бона за това бе? Некъде отива този свят?
  • #2
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубав дизайн, малко ми напомня на новото Пежо 308.