IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа нов кросовър

Моделът носи името C-HR и ще бъде представен като концепт в Париж

Toyota показа нов кросовър

Японската компания Toyota показа първо изображение на напълно нов кросовър, който ще има световна премиера на изложението в Париж. Моделът, който е все още концепция, носи името C-HR и ще застане под RAV4 в моделната гама на производителя.
Toyota показа нов кросовър
Снимка: Toyota

Към момента от Toyota споделят единствено, че бъдещото им возило ще се отличава със смел дизайн, отлично пътно поведение и хибридна задвижващата система. "Това ще бъде уникално предложение в С-сегмента на кросовърите", сочи информацията.

Бъдещият модел, който трябва да приеме серийна форма през следващите няколко години, носи името C-HR. Според неофициална информация той е базиран на хечбека Auris, който бе забелязан във версия с увеличен просвет по време тестове по-рано тази година.

Подробностите около модела трябва да бъдат разкрити в началото на октомври, когато ще се състои световната премиера на концептуалната му версия. Вече обаче е ясно, че C-HR ще бъде позициониран под RAV4, а конкурентите му на пазара ще бъдат автомобили от категорията на Honda HR-V, Suzuki Vitara и Peugeot 2008.

Тагове: toyota c-hr
0 от 500
  • #17
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Eто това е премиум-http://***.lexus-bulgaria.bg/img/LEXUS_MY_13_LS_600h_L_CC_2560x1440_014_tcm913-1187020.jpg.resize?width=1280&mode=hqИ това-http://***.lexus-bulgaria.bg/img/LEXUS_MY_13_LS_600h_L_CC_2560x1440_013_tcm913-1187873.jpg.resize?width=1280&mode=hq
  • #16
    9 rate up comment 5 rate down comment
    СМЪРТ ЗА дпс ( преди 9 години )
    Лютви Местан е ръководител на българския клон на Ислямска държава!
  • #15
    11 rate up comment 10 rate down comment
    до: zoom in ( преди 9 години )
    ВАГончик, много добре те знаем, че си любител на мъжките ласки.
  • #14
    17 rate up comment 10 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    Както много пъти до сега е станало ясно, фен съм на Мазда и на японските марки като цяло, обаче като чуя за 'Тойота' и 'смел дизайн' в едно изречение и получавам втрисане и студена пот. И като му гледам на тоя концепт стоповете, едва ли ще е нещо различно и този път :-)
  • #13
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Спорът е семантичен - няма точна дефиниция за лукс и премиум. Японските брандове с претенции за премиум залагат на модерни технологии, качество на изработката, качество на материалите. Немските брандове с претенции за премиум залагат на фалшив имидж граден с пропагандни партенки и качество на материалите.
  • #12
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Поне не се излагай, че караш RAV4
  • #11
    21 rate up comment 5 rate down comment
    RAV4 ( преди 9 години )
    Колата още не е излязла, а дежурните плювачи вече е оплюха. Чакайте да излезе да е видим пък тогава критикувайте! Или по презумция щом е Тойота трябва да се плюе. Аз пък съм на друга позиция и съм сигурен, че щом е Тойота ще е нещо наистина добро. Правя си извода, че ще е така от това, че съм имал няколко автомобила от тази марка и нито един от тях не ме е разочаровал, поради това, че са били здрави, надеждни, икономични и на разумна цена. В случая колата ще е хибрид, което още повече радва.
  • #10
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    В главите или в някой телесни кухини са вибраторите? Май е второто!
  • #9
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Англичаните никога не са се стремяли към високи технологии - даже обратното но има ли човек който би отрекъл че ягуар (въпреки че е индииски) или ролс ройс не са премиални маркиа РРЕ пишеш все едно си на 13 така че честит първи учебен ден
  • #8
    13 rate up comment 6 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Istinskiat dvigatel na progresa pri syvremennite avtomobili idva ot Japan! Iaponeca syzdava za klientite hibridi,el.avtomobili,vodorodni avtomobili, sled tova i drugite go sledvat,kogato prekopirat.