IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi с 60 модела през 2020 г.

Целта на компанията е да стане лидер при премиум-автомобилите

Audi с 60 модела през 2020 г.

Auid започва нова офанзива, за да постигне поставената си цел - през 2020 г. да бъде най-големият производител на автомобили от премиум-сегмента. За целта броят на моделите, които компанията ще произвежда след 6 години, ще нарасне от 50 на 60, обяви шефът на фирмата Рупърт Щадлер (на снимката) на симпозиум в Копенхаген.

Audi с 60 модела през 2020 г.

На практика всички модели вече са известни. Като начало ще се появят нови два кросовъра, които ще застанат в двата края на гамата SUV-автомобили на производителя от Инголщад. Първият ще бъде компактният Q1, а след него ще излезе и флагманът Q8, който ще трябва да се конкурира с Range Rover.

Освен това Audi има намерение да пусне хибридни версии на всичките си основни модели, както и да добави няколко напълно електрически модификации. На първо време това ще засегне моделите A6, A7 и A8, което ще позволи на марката да заеме повече пазарни ниши.

"В момента наблюдаваме същите действия от страна на нашите конкуренти - твърди Щадлер, цитиран от Car Magazine. - Убеден съм, че през 2030 г. Audi ще бъде лидер при Plug-in хибридите, като ще работим в тази насока. Що се касае до електромобилите, те са много скъпи и затова нямаме намерение да гоним Tesla. Освен това съм на мнение, че нашите клиенти трябва да могат да карат където си искат, а не да зависят от обхвата на батериите си."

Сред новостите, които ще предложи компанията са и дизелови версии на моделите от линиите S и RS. Доказателство за това е концептуалният RS5 TDI, който бе показан наскоро от Audi. Освен това фирмата от Инголщад подготвя и разширяване на семейството TT.

Снимка: Audi

0 от 500
  • #14
    16 rate up comment 5 rate down comment
    WickedSixD ( преди 9 години )
    RS дизел! Нямам думи вече за тая компания. Да вземат да си оправят качеството повечето концерни, ами те само мислят как да бълват никому ненужни нови модели в странни сегменти и ниши, които само те виждат. Ел.автомобилите били скъпи-то понеже вашите автомобили са много евтини сега..
  • #13
    15 rate up comment 2 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    Фолксваген оня ден намалиха моделите,за да минимизират загубите, Ауди днес увеличават моделите, за да максимизират отново загубите на концерна. Умно. Чудя се кой е за е...
  • #12
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Пацо ( преди 9 години )
    Тия па ***, Мерцедес и Бмв до 2020г. ще продават два пъти повече от барутниците им клонинги на ФВ с повече лампички. Те тия които ги купуваха взеха да се усещат че има нещо гнило, досега разчитаха на разни Ай ти-та които не разбираха от коли, но се радваха на диодчета, ама и те усетиха големия отзад.... Мерцедес си е Мерцедес...
  • #11
    12 rate up comment 6 rate down comment
    doc ( преди 9 години )
    Golf 1,2,3,4,5,6,7,.....Skoda 1,2,3,4,5,6,7,Tigan 1,2,3,4,5,6,7,polo 1,2,3,4,5,6,7,8,9 i t.n.
  • #10
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ей, тоя под мен страшен германофил... може и л*йно да е, ама щом е немско ще го яде. Добре, друже, радвай си се на немските *** и не занимавай любителите на качаствените автомобили със себе си или саксонските ти работници от Мала Азия...
  • #9
    12 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ха ха хаа дошо ти си уникален, разбирам, че не правиш разлика, между хелдекс и торсен, както и между типтроник и ДСГ, това е нормално за теб, разбирам, че не познаваш двигателите и моделите на любимата си тойота и спореше, че на версото дизела не бил БМВ, разбирам, че си единствения в света, който смята, че Французите са Гали, защото си бил гледал анимацията Астерикс и Овеликс, нищо че французите се смятат за Франки, както и в цял свят е писано че Франките създават Франкия. Разбирам, че според теб Американците са напазарували половината територии на Мексико, въпреки, че в цял свят териториите на Мексико са превзети от САЩ през Американо-мексиканската война. Дори бих разбрал, защо си гръмко твърдиш, че Волфсбург бил населен с бедни турски гастербайтери, когато в Германия гражданите на Волфсбург се водят етнически саксонци и са най-богатите граждани в Германия. Разбирам го защото знам, че си с най-малкия умствен капацитет в страната а може и в света, но не разбирам, защо спориш и искаш постоянно да го показваш? Нима за теб е гордост, всички да знаят че си глупав? Нима си толкова ограничен, че не знаеш, кое е за хвалба и кое за срам?
  • #8
    20 rate up comment 6 rate down comment
    !??! ( преди 9 години )
    Как 60 модела, че то няма толкова букви в азбуката?!??! Или вече ще са и на половинки с цифрите- а1.5;а 2.5 ;а 3.5 и т.н.
  • #7
    20 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ако според тях А4, А4 alltrack, S4 и RS4 са различни автомобили няма да е проблем и 100 модела да направят
  • #6
    24 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    60 модала на Audi = 60 вариаци на тема лампички.
  • #5
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ауди и фв били различни. да да! някой друг път сложи един до друг пасат, а4 и сеат ексео и им скрии емблемите да видим дали ще познаеш коя коя есамо стопове и фарова малко се различават