IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Mitsubishi L200 ще прилича на лек автомобил

Пикапът ще се предлага и в хибриден вариант

Новото Mitsubishi L200 ще прилича на лек автомобил

Първите сведения за новото поколение на пикапа L200 бяха разкрити от директора по маркетинг на австралийското подразделие на Mitsubishi - Антонио Принсипи. Пред изданието Drive той разкри, че компанията му ще тръгне по пътя, избран от Nissan, където решиха да комбинират черти на пикап и лек автомобил в новата Navara.

Новото Mitsubishi L200 ще прилича на лек автомобил

„В последно време компаниите, предлагащи пикапи, се опитват да повишат техния комфорт и да подобрят управляемостта им. Същевременно производителите не забряват, че това са товарни машини, които трябва преди всичко да бъдат практични и подходящи за използване и при тежки условия“,коментира Принсипи.

По неговите думи новото Mitsubishi L200 ще получинай-съвременните системи за безопасност и електронни асистенти. Подобреното оборудване и по-високия комфорт, според представителя на компанията, ще доведат и до незначително повишаване на цените на пикапа.

Очаква се следващото поколение на модела да се предлага както с бензинови и дизелови двигатели, така и с хибриден агрегтат. Представеният на изложението в Женева през миналата година прототип на L200 – GR-HEV (на снимката), разчиташе на комбинация от дизелов двигател и електромотор. Той бе оборудван и с новата система за задвижване на четирите колела на Mitsubishi, която обединява в себе си елементи от трансмисиите Super Select 4WD и S-AWC.

Премиерата на новия пикап на японската марка ще се състои на автосалона в Женева през март догодина.

Снимка: Mitsubishi

0 от 500