IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стартираха доставките на BMW i8

Първите клиенти в Германия получиха ключовете от колите си

Стартираха доставките на BMW i8

Първите собственици на BMW i8 в Германия получиха ключовете от своите автомобили, съобщават от компанията производител. Събитието се състоя в BMW Welt в Мюнхен, а автомобилите предаде лично Роланд Крюгер, ръководител на продажбите на BMW Group за Германия.
Стартираха доставките на BMW i8
„През ноември миналата година тук, в BMW Welt, ние посрещнахме първите клиенти на BMW i3. Днес ние продължаваме историята на успеха на BMW i заедно с първите осем клиенти на BMW i8. Като „първият от новото време” BMW i8 съчетава устойчивата конструкция с изработена от карбон каросерия и мощно Plug-in хибридно задвижване.”, каза Роланд Крюгер.
Стартираха доставките на BMW i8
С първите официални доставки на i8 компанията BMW се превърна в първата, която предлага на пазара лазерни светлини. От конкурентната Audi също анонсираха такива светлини за модела си R8 LMX, но той ще бъде доставен до първите си клиенти през лятото.

Въпросните лазерни фарове на BMW i8 се предлагат като опция. Те осигуряват обсег на дългите светлини до 600 метра, като са с 30% по-икономични от LED фаровете, с каквито се оборудва серийно i8.

Доставките на BMW i8 на останалите пазари ще стартират през юни.
Стартираха доставките на BMW i8
Подробна информация за BMW i8 вижте ТУК

Снимки: BMW

Тагове: bmw i8
0 от 500
  • #45
    2 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не ТОЙОТА ще продават коли с германски елементи в тях а Германците ще правят коли със японски такива,така е било така и ще бъде... Така както сега бмв копира японските технологии в германската сапунерка.
  • #44
    7 rate up comment 4 rate down comment
    b.b. ( преди 10 години )
    Чета коментарите и си викам "Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже!". Искрено се надявам коментарите да са от "японски" ***, които се опитват да дразнят германските фенове. Вече не им се получава така добре както преди. Но ми се струва, че наистина им е толкова капацитета на зомбираните жълти фенове. Иначе не мога да си обясня как на черното викат бяло и вадят общоизвестни факти обърнати на 180 и ни убеждават че това е истината.
  • #43
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Кико ( преди 10 години )
    Аааа стига бе! В петък следобед си тръгнах от Германия за насам и на магистралата Мюнхен - Дегендорф едно ме задмина. Около половин минута се чудих какъв е пък тоя автомобил. После се усетих, че е i8. Също се изненадах, че се движи вече по пътищата.
  • #42
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Таман прочетох коментара за Тойота Волта! Какво мисля ли? Да, колега, може би си прав! Но пропускаш 1 момент, че Тойота под машината на БМВ ще продадат 50 пъти повече хибридни задвижвания, отлкото с тази грозна Волта! Замисли се и ще видиш, че съм прав! Както писах по-долу - всеки от тях си е направил много добре сметката!
  • #41
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Пичове, плаче ми се от вас!Какво значение има кой от кого и какво е копирал? След като има алианц, значи всяка една от страните добре е премислила действията си! Всяка една от страните има изгода от цялата работа и всяка една от тях ще реализира добри печалби в бъдеще, защото е преценила, че алианца с конглокента са само и единствено от ПОЛЗА!Не виждам защо спорите?Аз не харесвам Тойота, ама щом БМВ са решили, че ще работят с тях - край! Кой съм аз, че да им давам акъл?Нека алианца проспеира!
  • #40
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 10 години )
    Lexus GS450h e хибрид с 340 коня още през 2005-та. Lexus LS600h - 440 коня през 2007. Ама те кхите кратунки откъде да знаят такива работи? А това BMW i8 е точно крадено като концепция от Toyota Volta от 2004 - задноразположен ДВГ и хибридно 4х4.
  • #39
    12 rate up comment 5 rate down comment
    много сте зле !!! ( преди 10 години )
    ПОПИТАХА ВИ КОЙ Е КОНКУPЕНТА НА Бмв И8 от Японците....ТАКЪВ НЯМА !!! Какво спорите като японците все още нямат такава кола.Какви технологии са дали като още нямат такава кола.За порше 918 изобщо не ми се говори. То бива да си кон с капаци ама вашето е малоумщина вече. Като направят подобна кола тогава сравнявайте и спорете. За момента няма с каква японска хибридна да я сравниш. ТЕ НЯМАТ ТАКАВА КОЛА! Набийте си го в кратуните.
  • #38
    9 rate up comment 5 rate down comment
    ;) ( преди 10 години )
    ти си кон с капаци...вземи да се поинтересуваш какви хибридни технилогии имат БМВ после лалаи като офцъ,*** техно.Японци Мяпонци,нищо нямат вече щом бмв се захване в тая свера и става приключение.Не БМВ ще продават коли с японски елементи в тях а Японците ще правят коли със немски такива,така е било така и ще бъде...
  • #37
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    БМВ имат хибридни технологии откакто Тойота им ги даде,иначе некадърните германски инженери щяха да правят дизели още 1 век мухахахахаИнженер означава японец, германец означава копировач.
  • #36
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тая сапунерка на бмв не е с горивни клетки както японската технология и не се продава. Докато Хонда продава от 5 години водородна кола,а Тойота е готова с производствения модел.