IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ariel промотира своя мотоциклет с полицейски Atom

Уникалната кола е част от кампания за безопасността на мотоциклетистите

Ariel промотира своя мотоциклет с полицейски Atom

Компанията Ariel представи специална версия на модела Atom, с която промотира своя бъдеща машина с две колела. Автомобилът е създаден съвместно с полицията във Великобритания и е част от кампания за безопасността на мотоциклетистите.
Ariel промотира своя мотоциклет с полицейски Atom
Снимка: Ariel

"Сезонът на моторите вече започна, а ние неотдавна заявихме, че разработваме изцяло нов мотоциклет Ariel, се казва в съобщението от компанията. - Държим клиентите на нашите мотоциклети да бъдат сигурни на пътя. Затова и участваме в кампанията".

Информация за бъдещия двуколесен Ariel все още не е разпространена, но фактът, че компанията се опитва да привлече вниманието на мотоциклетистите вероятно означава, че премиерата му ще се състои съвсем скоро.

Що се отнася до полицейската версия на Atom, тя е базирана на модела Atom 3.5R. Модификацията е направена в един единствен екземпляр и носи името Atom PL. Задвижва се от 2.0-литров двигател Honda, който генерира 350 к.с. и ускорява машината от място до 100 км/час за само 2.5 сек.


 

Тагове: ariel atom ariel
0 от 500