IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota преобрази Camry

Обновеният модел има премиера в Ню Йорк

Toyota преобрази Camry

Японският производител Toyota подложи на пълна промяна своя най-продаван модел в САЩ - Camry. Обновената версия има премиера в Ню Йорк и ще стъпи на пазара през есента.
Toyota преобрази Camry
Toyota Camry от модела година 2015 може да се похвали с далеч по-динамичен външен вид, заимстван от седана Avalon. Новата версия е оборудвана с масивна трапецовидна решетка на радиатора, има напълно нови фарове с LED секция, вертикални дневни светлини и капак на двигателя с по-издължена форма.

Преобразяването на задната част е аналогично - фарове, броня и капак, които демонстрират по-смел дизайн. Японците са използвали и хитър похват, за да направят силуетът на колата по-динамичен. Те са изтънили визуално С-колонката на автомобила, прикривайки част от нея с напомняш стъкло материал.

През сериозна модернизация е преминал и салонът на колата. Основните промени засягат централната конзола, волана, седалките и приборите на арматурното табло. Както и инфо-развлекателната система.
Toyota преобрази Camry
Гамата от мотори за обновената Toyota Camry включва две бензинови предложения. Това са 2.5-литров агрегат със 178 к.с. и 3.5-литров V6 с 268 к.с. Наличен е и хибриден бензин-електрически вариант, който предлага мощност от 200 к.с.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota camry
0 от 500
  • #8
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    В Америка в отделни щати са най-строгите екологични норми.Бедна нещастна Европа кой ли я слага в сметките изобщо.Използват я за пълнеж.
  • #7
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Някой ще кажат, че не го предлагат в Европа, защото има Авенсис. Авенсиса е бледо подобие на Камри. По-малък е, по-кофти возия и по-малко комфорт. Просто Камрито е един клас отгоре спрямо Авенсис.A Toyota Avalon e 2 класи отгоре. Не знам защо им е тази политика на Тойота, но ме дразни. Най-добрите модели ги има в САЩ, а в Европа най-висок клас е Авенсиса. Наистина много жалко е това. Явно са преценили, че тук може би няма да имат продажби или заради екологията? Ако някой знае да подскаже, ЗАЩО
  • #6
    26 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Камритата са страхотни автомобили. Имам познат с такава внос от САЩ. Колата е невероятн, просторна и комфортна. 10-тина години вече е търкаля по нашите пътища и нищо не е пипано по нея освен консумативи. Окачването как издъжа не знам, а той е кара доста дивашки и през много дупки минава. Мотото му е че през дупките се минава бързо, за да не ги усещаш. Това сегашното вече и на визия са го докарали супер. Единственото за което мога да се оплача е че тази кола не се предлага в Европа. Жалко!
  • #5
    23 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Ауууу страхотна е, КРАСОТА!
  • #4
    26 rate up comment 10 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    Toyota дърпат здраво напред с дизайна - за техниката е ясно че е номер 1 - браво!
  • #3
    27 rate up comment 6 rate down comment
    JDM+Mercedes ( преди 10 години )
    Супер си е колата !
  • #2
    33 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    dobra e
  • #1
    44 rate up comment 13 rate down comment
    Нев ( преди 10 години )
    Колкото и да не се мъча да правя сравнение от рода на германски и японски автомобили, не мога да не си спомня, какво ни предлага обновената Тойота и пенсионерски обновената Джета!Тойотата изглежда с класи по-добре и от вън и от вътре, сравнена с ВАГ продукта! Материалите в интериора изглеждат много добре за този клас кола, а не като в Джетата лъхащи на евтина пластмаса!Определено ми харесва!