IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz представи S63 AMG 4MATIC Coupe

Моделът разполага с 585 к.с. и 900 Нм

Mercedes-Benz представи S63 AMG 4MATIC Coupe

Компанията Mercedes-Benz бе една от първите, които показаха свой нов модел на стартиралото в Ню Йорк международно автомобилно изложение. Германците разкриха купето S63 AMG 4Matic.
Mercedes-Benz  демонстрира S63 AMG

Машината, съчетаваща в себе си елегантност и агресия, разполага със спортна предна броня и масивни въздухозаборници, а също така и със заден дифузьор и изпускателна система с 4 тръби. Тя е оборудвана с автоматични клапани, които променят звука в зависимост от избрания режим на автомобила – С (Controled Efficienci), S (Sport) и M (Manual).
Mercedes-Benz  демонстрира S63 AMG
Салонът на купето е снабден с кожени спортни седалки, спортен волан с алуминиеви превключватели, цифров приборен панел и широкоекранна инфо-развлекателна система. Част от елементите от интериора са направени от дърво и карбон.
Mercedes-Benz  демонстрира S63 AMG
Под капака на машината е поставен туин-турбо V8 двигател, развиващ 585 к.с. и 900 Нм въртящ момент. Той работи съвместно със 7-степенна скоростна кутия AMG SPEEDSHIFT MCT, която позволява на автомобила да ускори от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди. Максималната скорост е 299км/ч. А разходът на гориво, поне според производителите, е около 10 литра на 100 км.
Mercedes-Benz  демонстрира S63 AMG
Освен това купето разполага с окачване AIRMATIC, адаптивни амортисьори, масивен стабилизатор и карбон-керамични спирачки. Налице е и системата за задвижване на 4-те колела 4MATIC.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #22
    9 rate up comment 2 rate down comment
    nikito_blend ( преди 10 години )
    Като цяло всичко е на ниво с някой изключения (задните светлини и дисплеите), но не може всички да са доволни нали.
  • #21
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Мечо Пух ( преди 10 години )
    И какво точно не ви харесва на динамиката ?Автомобил с дължина над 5м и 2т маса, натъпкан до дупка с всевъзможни екстри (а само с волан и седалки) ускорява от 0-100 за 3,9сек....Вие какво очаквате да се състезава с Годзила ???Луди хора, луди луди хора !
  • #20
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тези за пореден път доказват че правят коли за пенсионери. Един ред телевизори един ред духалки и един ред копчета. Правилна подредба за склеротици и хора с деменция да не забравят кое къде е. Тези големите плазми са големи за да могат по добре да се виждат от недовиждащите пенсии. Отвин колата не излъчва агресия и спортен дух. Леко и някак си е педалско зализана. Да се учат от баварците как се прави интериор и екстериор. В интериора и от Ауди могат да се учат но само това и нищо друго.
  • #19
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Ганчовец ( преди 10 години )
    Добре изглежда колицата, ама без да се обиждат сериозните фенове, отзад с тези стопове малко мик напомня на Лагуна Купе. Поне на снимка.
  • #18
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Автор ( преди 10 години )
    На Ауди няма и да слагам, там са доста назад, всеки има вкус, но суши вкуса е много кофти и безличен :Д
  • #17
    10 rate up comment 1 rate down comment
    ме ( преди 10 години )
    абе немали табла и лепнали два таблета там колко за изложението:)), екстра е колата, космически кораб!:)
  • #16
    22 rate up comment 6 rate down comment
    Thegangstagentle ( преди 10 години )
    Колко е кисело това грозде!!! Мерцедес с този интериор загубиха значителна пазарна ниша от читатели на АМ и пазаруващи S-класи на едро!
  • #15
    5 rate up comment 8 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
  • #14
    9 rate up comment 15 rate down comment
    123 ( преди 10 години )
    Като погледнах таблото и щях да повърна! Това някаква шега ли е?
  • #13
    10 rate up comment 16 rate down comment
    до: w212 ( преди 10 години )
    100 г. Може да не са понапред но 10-20 са със сигурност. Погледни интериора на японките и ги сравни с този толуп. Погледни техническите характеристики и пак сравнявай. Махни обаче розовите очила ако можеш.