IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представя най-специалния RS7

Моделът е по-скъп от спортния флагман R8

Audi представя най-специалния RS7

Компанията Audi ще покаже на предстоящия автомобилен салон в Ню Йорк специална модификация на седана си RS7. Тя носи името Dynamic Edition и демонстрира възможностите за персонализация на машината.

Audi представя RS7 по-скъпо от R8
Любопитното е, че Audi RS7 Dynamic Edition, което ще се предлага на северноамериканския пазар през лятото на 2014 г., е по-скъпо от спортния флагман на германския производител R8. „Горещият“ седан е оценен от създателите му на 146 045 щатски долара.

За тази сума клиентът получава в добавка към стандартната версия преден сплитер, заден дифузьор и преден капак от карбон. Също така и спортна изпускателна система, червени спирачни механизми и 21-цолови джанти от лека сплав. В интериора са включени седалки с черна кожа Valcona и елементи от въглеродни нишки.

Освен това от Audi са оборудвали машината с активно въздушно окачване с 3-степени на регулиране, система Audi Drive Select и спортен заден диференциал.

Новата версия се задвижва от познатия 4.0-литров туин-турбо V8 мотор с мощност 567 к.с. Той позволява на RS7 Dynamic Edition да ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за 3.7 секунди.
 
Снимки: Audi

 

Тагове: audi rs7 dynamic edition
0 от 500
  • #47
    8 rate up comment 7 rate down comment
    КРвГзНДш ( преди 10 години )
    Невероятна кола :P потвърждава го броя на коментарите :-D
  • #46
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Чичето ( преди 10 години )
    Авторе, досещам се откъде ти е дошло вдъхновението - Москвич Алеко. То по принцип Алди А7 си е леко осъвремнена версия на Москвича. Същия хечбек с предно, същата форма на купето и Ц-колонки, същите правоъгълни фарове, само решетката на Алдито е малко по-различна. Е, москвича е и много по-здрав де..
  • #45
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Автора ( преди 10 години )
    Може да помогна и на Ауди, виж на Тойота как се продават колите :Д
  • #44
    10 rate up comment 11 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Ne vlizaite v spor s toyotodjiite.Bezsmisleno e.Te sa nis6a klasa,bezpari4ni mi6ki
  • #43
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    автора така като те гледам как си рисувал едно време всичките ти рисунки са реализирани от TOYOTA
  • #42
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    голям кеф, гледам коментарите и злобата наяпонкаджиите, умират защото това бие GT-R
  • #41
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Автора ( преди 10 години )
    Този тип коли ги рисувах като малък, сега разбирам защо ми пишеха слаби оценки :Д... Отпред горе долу ми привлича окото, но отзад... даже не знам с какви думи бих я описал... не ми е "хейтърски" коментара, но Ауди имат нужда спешно от помощ... А да не говорим за цената
  • #40
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 10 години )
    ВАГи, не се прави на умен, асфалт е другото име на битум. Става въпрос за петролния продукт, не за пътната настилка. Нагрят битума отделя токсини. Китайците масово се оплаквали от кофти смрад в немските си "премиуми" и органите предприели разследване. Смятай за каква гнас иде реч щом китайците се оплакали. А Алди са замесени, защото ги произвеждат FAW-Volkswagen.
  • #39
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Къде в този линк прочете думата ауди? освен това статията която си дал тек е с по-ранна дата от тази с проверката. тоест излиза че консттацията предхожда проверката? нещо са ти много объркани информаторите. а и никога не е ставало въпрос за асфалт а за битумен грунд а той е само една от многото съставки в асфалта, все едно да видш какао и да кажеш а това е торта или да се изсмееш на керамичните спирачки на Порше казвайки, че има керемиди вместо спирачки, но за ограничен мозък като теб е нормално
  • #38
    10 rate up comment 11 rate down comment
    123 ( преди 10 години )
    Дай някъде написано,че Тойота са ползвали асфалт или че се съмняват в това! Хайде давай, *** да те видя! Чети да видиш дали не са открили и дали само проверка е имало или наистина асфалта си го има:. Това китайци да ти връщат стоката, като некачествене е баси срама. Но ВАГ и веновете са безсрамници и винаги твърдят това, което е лъжа. Хайде чети хубаво:http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/19130-asfalt-za-izolaciia-v-kitaiskite-bmw-audi-i-mercedes/comments/2/