IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford показа втория Vignale

Ексклузивният модел е базиран на минивана S-Max

Ford показа втория Vignale

Концернът Ford разкри втория си модел от бранда Vignale, под който ще се продават най-луксозните и най-високо оборудвани модификации. Автомобилът е базиран на минивана S-Max и бе представен на изложба на мебели в Милано.

Ford показа второто Vignale
От Ford са категорични, че моделите, които ще се продават под името Vignale, са събрали в себе си най-доброто от опита на компанията в автомобилната промишленост. Същевременно компанията е използвала и опита на най-добрите майстори на мебели в света и затова мястото за показване на автомобила не е избрано никак случайно.
Ford показа второто Vignale
Ford S-Max Vignale се отличава от серийния миниван по 21-цоловите си джанти, специалното обзавеждане на интериора, както и по специфичния дизайн на решетката на радиатора, който напомня на показания преди време Mondeo Vignale.  Уникален е и цветът на машината - Milano Grigio.
Ford показа второто Vignale
Интериорът е облицован със скъпа кожа, алуминий и изтъкани на ръка елементи. От Ford твърдят, че в концептуания модел са използвани нови комуникационни технологии, като возещите се на задните седалки имат специални станции, с които могат да свържат своите таблети, смартфони или лаптопи.
Ford показа второто Vignale
По оценки на представителите на Ford около половината по-големи модели на марката се продават с най-високо ниво на оборудвате. А около 15 % от клиентите искат да имат автомобили с още повече екстри и са готови да платят за това. Именно подобно желание на купувачите обяснява проекта.
Ford показа второто Vignale
Предвижда се Mondeo Vignale и S-Max Vignale да се появят догодина в салоните на специално избрани дилъри на Ford. На по-късен етап за ексклузивните модификации ще бъдат изградени специални шоу-румове. 

Снимки: Ford
 
0 от 500