IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещият рекордьор на Honda се появи в Женева

Японците разкриха новото поколение на Civic Type R

Бъдещият рекордьор на Honda се появи в Женева

Съвсем наскоро Seat Leon Cupra се превърна в най-бързия модел с предно предаване, след като постави рекорд за преминаване на Северната дъга на „Нюрбургринг”. В Honda обаче не смятат да чакат дълго и вече са готови със своя хечбек, който ще трябва да подобри това постижение.
Бъдещият рекордьор на Honda се появи в Женева
Снимкa: Automedia.bg

На автосалона в Женева японците показаха концептуалния Civic Type R от ново поколение. Появата на модела на европейския пазар е предвидена още за началото на 2015 г., като той се отличава от стандарната версия най-вече с огромното си задно антикрило. Неговата форма и ъгъл на атака помагат за увеличение на притискателната сила и съответно на сцеплението.

Оптималните настройки и параметрите на този, а и на останалите елементи на автомобила, са постигнати благодарение на сериозно количество тестове, някои от които са проведени и на „Нюрбургринг”. Освен антикрило машината е получила увеличена решетка на радиатора, допълнителни въздухозаборници на капака, помагащи за охлаждане на мотора, 20-цолови джанти и др.

Очаква се Civic Type R да разчита на 2.0-литров турбо-мотор, чиято мощност ще бъде около 300 к.с. Той ще работи съвместно с 6-степенна механична скоростна кутия и ще трябва да помогне на колата да постигне по-добър резултат от този на Seat Leon Cupra – 7 минути и 58.44 секунди.
 

Тагове: honda civic type r
0 от 500
  • #42
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тоя с Опела / Мишо/ се прави на опелджия, иначе е тоя *** дето пише денонощно в тоя форум за германските коли, прави се и на Вагнер.
  • #41
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Мишо ( преди 10 години )
    Даа Опел върха!!! Сетихте се накрая!
  • #40
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Добре де, разбрахме за 20-годишната астра, че е супер и че Опел е най най, айде сега по темата малко за ХОНДА - автомобилът, който отдавна е ипреварил технологично много марки.
  • #39
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Пендохуй Ренов ( преди 10 години )
    каква я мислехме (нии от рено) а каква стана тя! ефтини голфове, хонди а сигурно и оная злобната астра бият единствената ни гордост меганчето, миличкото!!! a като си знаем другото какъв *** е май при ладата и дачията ще ни е спасението...ох, ох! (((
  • #38
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Комишо ( преди 10 години )
    Да цитираме АвтоБилд относно един от най-продаваните модели от Рюселхайм: Опел Корса - "Малка кола с голям списък от проблеми". Може да прочетете и как проблеми от времето на Вектра А от 80-те години все още ги има при пред последния модел на Корса. Щом немците го признават не виждам какво подскачат феновете на ръждоходите. Дайте му един памперс на тоя младеж, че се е подмокрил според мен... Накратко: Опел не може да се сравнява нито с Хонда, нито с Мазда, нито с Рено (Меган РС)...
  • #37
    1 rate up comment 11 rate down comment
    Мишо ( преди 10 години )
    Фен си на легени значи някви Рена ми пиши тука. Опел е върха!!!
  • #36
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Накарайте го тоя опелджия да спре да пише затрупа темата с тоя опел който е на компютърна графика още. Фен съм на Меган РС ,но нека феновете на хонда да си обсъдят ,а не да гледат постове за някви астри
  • #35
    1 rate up comment 14 rate down comment
    Мишо ( преди 10 години )
    Аз не я сънувам аз я имам и е перфектна за разлика от тия японски легени!!! Купи си Опел да видиш къде е истината!!! Мойте познати разбраха и сега си търсят и те Опели ,даже и ме питаха дали си продавам Астрата ама аз им отказах. Супер кола е как да я дам.Какво е това глокници ,не те разбирам?
  • #34
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Абе тапир ходи се пускай на лятната пързалка кви глокници кви астри сънуваш.
  • #33
    1 rate up comment 13 rate down comment
    Мишо ( преди 10 години )
    Опела е много по здрав от всички други коли. Който иска да кара си купува Опел, моята Астра не е мръднала а е на 20 години. Нищо общо с японските трошляци. Имам познати с нови Хонди и само се оплакват а аз карам и свиркам. Даже и те ще си купуват Опели сега!!!