IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жозе Моуриньо взе първия F-Type Coupe

Мениджърът на Челси е новият посланик на Jaguar

Жозе Моуриньо взе първия F-Type Coupe

Жозе Моуриньо взе първия F-Type Coupe
Първият собственик на купе версията на Jaguar F-Type е може би най-добрият мениджър в съвременния футбол – португалският специалист на футболен клуб Челси - Жозе Моуриньо, съобщават от представителството на марката. Ключовете за новия му автомобил бяха предадени лично от управляващия директор на Jaguar Land Rover за Великобритания – Джереми Хикс.

Жозе Моуриньо, който е новият посланик на марката Jaguar, е избрал върховата версия на модела. Тя спринтира от 0 до 100 км/час за само 4.0 секунди и може да развива 300 км/час.

Под капака на червената "котка" работи 5.0-литров V8 Supercharged двигател, който доставя 550 к.с. и 680 Нм. Моделът F-Type Coupe е изграден алуминий, което го прави по-лек от конкурентите в този клас.

Купе версията на Jaguar F-Type е налична с още два 3.0-литрови V6 агрегата с мощност от 380 и 340 конски сили. С тях моделът ускорява от място до 100 км/ч съответно за 4.8 и 5.1 секунди. И двата мотора без усилие прескачат бариерата от 250 км/ч. Цените на купе версията на Jaguar F-Type в България започват от 134 400 лв. с ДДС.

Снимка: Facebook

Тагове: jaguar f-type
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    134000 ,че аз ще си купя два.......
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    пора ( преди 10 години )
    Е то на хора като него, както и на почти всички футболисти от топ клубове им е все едно дали ще си купят или ще им подарят кола - парите които взимат нямат харчене, колата е най-малкия проблем....
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Йордан ( преди 10 години )
    Освен, че е най-скъпо платеният треньор, ами от Джагуар му подаряват тази кола. Със сигурност му и плащат да е техен посланник, защото Моуриньо от чист афинитет към марката и цялостната му заетост около отбора, едва ли има време да си мисли да става посланник на Джаг ... Ето това е да си богат и известен, подаряват ти коли, че и ти плащат да ги караш и да си техен човек :)
  • #5
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Леген ( преди 10 години )
    Само дето колата не я е купил...подарена от Ягуар..като нов посланик на марката!
  • #4
    8 rate up comment 5 rate down comment
    пора ( преди 10 години )
    най-надценения треньор в наше време - пълен комплексар който не може да губи, иначе колата е добра...
  • #3
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Абе мани колата, скивай го тоя шушляк кви пари му дават. Пък той глупендъра развали тандема - Азар - Оскар - Мата... Много антипатичен ми е. Иначе в защита ги разбира работите :)
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Седмичната заплада на Мауриньо възлиза на над 400 000 лв.
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Седмичната му заплата... дай Боже всеки му.