IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi почете първия RS със специална версия

Модификацията RS4 Nogaro разчита на двигател с 450 к.с.

Audi почете първия RS със специална версия

Компанията Audi подготви специална версия на комбито RS4. Тя се казва Nogaro и е посветена на родоначалника на всички RS модели марката - RS2 Avant, който се появи на бял свят през 1994 г. В продажба Nogaro ще излезе още тази година, като цената му за Европа ще бъде 87 300 евро.
Audi почете първия RS със специална версия
Специалната версия на RS4 се отличава най-вече по ексклузивния си син цвят, в който бе украсен и пуснатия преди 20 години RS2 Avant. Рамките на прозорците и решетка на радиатора са черни, а рейлингите на покрива са боядисани в матов цвят. Сини акценти има и в интериора на автомобила, като те са съсредоточени най-вече при седалките и някои елементи от вратите.

Новата серия на модела се задвижва от стандартен 4.2-литров атмосферен бензинов мотор с мощност 450 к.с. и 430 Нм въртящ момент. Двигателят работи съвместно със 7-степенна роботизирана трансмисия S tronic. От 0 до 100 км/час комбито ускорява за 4.7 секунди, а максималната му скорост е 280 км/ч.

Освен това Audi RS4 Nogaro разполага със система за задвижване на четирите колела, която при доплащане може да бъде допълнена с активен заден диференциал. Като опции се предлагат спортна изпускателна система, 20-цолови джанти с гуми с размер 265/30 и карбон-керамични спирачни механизми.
Audi почете първия RS със специална версия
Показаният през 1994 RS2 Avant от своя страна разчиташе на 2.2-литров, 5-цилиндров бензинов турбо-мотор с мощност 315 к.с. и 410 Нм въртящ момент. От 0 до 100 км/ч моделът ускорява за 5.4 секунди, а максималната му скорост е 262 км/ч.

Снимки: Audi
 

0 от 500