IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нападател на "Милан" потроши Ferrari

М'Байе Нианг е пострадал леко при инцидент, но неговото 458 Spider не става за нищо

Нападател на

Нападателят на "Милан" М'Байе Нианг е пострадал леко при автомобилна катастрофа през уикенда. Колата на бившия младежки национал на Франция - Ferrari 458 Spider, обаче е напълно потрошена след инцидента, съобщава Le Parisien.
Нападател на
Според първоначалната информация катастрофиралият автомобил е бил открит от полицаи в близост до град Монпелие. Те установили, че струващата 200 000 паунда машина е собственост на футболиста, но не било ясно дали кой е седял зад волана по време на произшествието.
Нападател на
По-късно Нианг съобщи в социалната мрежа Twitter, че е претърпял инцидент, но се е отървал без сериозни наранявания. От публикуваните снимки се вижда, че при удара са отворени и двете предни въздушни възглавници на спортната кола, която вече не става за нищо. Полицаите все пак са взели кръвна проба от нападателя, която е показала, че не е употребил алкохол.
Нападател на
Това не е първата подобна издънка на 19-годишният футболист, който през 2012 г. дойде в "Милан" от френския "Каен". Малко след пристигането си в Италия Нианг бе спрян от полиция, докато шофираше. Тогава играчът, който нямаше шофьорска книжка, тъй като не бе навършил 18 г., се представи като съотборника си в "Милан" Бакайе Траоре, но бързо бе разкрит от органите на реда. В момента французинът играе като преотстъпен в "Монпелие".
Нападател на
Нападател на

Снимки: Youtube

Тагове: ferrari 458 spider
0 от 500