IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият български Great Wall H6 отива на търг

След приключване на търга компанията ще пусне модела на пазара

Първият български Great Wall H6 отива на търг

Обикновено първият и последният екземпляр на даден модел автомобил са най-търсени, тъй като имат колекционерска стойност. Именно затова първият произведен в България Great Wall H6 ще бъде предложен на специален търг, организиран от компанията производител Литекс Моторс.
Първият български Great Wall H6 отива на търг
Great Wall H6. Снимка: Great Wall

Търгът, който е първи по рода си в България, стартира тази седмица и ще продължи до 24:00 часа на 16.02.2014 г. Началната цена, от която започват наддаванията, е 1000 лева. Участникът с най-висок залог ще има възможност да закупи автомобила в брой или на лизинг.

След приключване на търга Литекс Моторс ще представи официално модела на пазара. Автомобилът ще се предлага на цени до 45 260 лева с ДДС, сочи информацията от компанията.

Great Wall H6 е най-новото предложение на компанията за европейския пазар. Производството му в Китай стартира преди около два месеца. Моделът се оборудва с 2.0-литров турбо-дизелов двигател, който изразходва средно по 6,8 л. на 100 км.

Great Wall H6 разполага с 4х4 задвижване, ESP стабилизираща програма, START-STOP система, 4-сензорен асистент за паркиране и камера за заден ход, РКЕ безключов достъп и стартиране на двигателя, сензори за светлина и дъжд, енерго-абсорбиращи брони с хромирани елементи и др.
Първият български Great Wall H6 отива на търг

Тагове: great wall h6
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Йордан ( преди 10 години )
    хахаха първият и последният екземпляр на СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯТ автомобилен производител със 100 годишна история ... Пълен смях е тази статия с този "търг". Кой *** би предположил, че тази аломиниево-пластмасова каруца ще има колекционерска стойност дори и да е произведена в един единствен екземпляр хахаха ИДОТИ на търг!
  • #3
    0 rate up comment 3 rate down comment
    abvgd123 ( преди 10 години )
    Заявявам 1001лв. !
  • #2
    20 rate up comment 5 rate down comment
    FenIX ( преди 10 години )
    Първия екземпляр може и да е ценен, но това първо е Грейт Уол и второ колата не е първата произведена в света, а в българския завод което е доста различно. Все пак успех с търга.
  • #1
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Трябваше да сложат уникални табелки с номер 1 в купето, както и да обявят, че приходите отиват за благотворителност. А те са направили едно нищо.