IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan разкри най-мощния сериен Juke

Nismo RS излиза в две версии - с 214 к.с. или с 218 к.с.

Nissan разкри най-мощния сериен Juke

Компанията Nissan представи най-мощната серийна версия на кросовъра Juke. Това стана по време на автомобилното изложение в Лос Анджелис.
Nissan показа най-мощния сериен Juke
Версията носи името Nismo RS. Разчита на 1.6-литров, 4-цилиндров турбо-мотор, чиято мощност е увеличена до 218 к.с. Задвижването е към предните колела, а скоростната кутия - 6-степенна механична.
Nissan показа най-мощния сериен Juke
За любителите на автоматичните трансмисии се предлага модификация със задвижване на 4-те колела и вариатор Xtronic CVT, който има 8 степени. Мощността на тази версия е 214 к.с.

Стандартният Nissan Juke без добавка RS разполага с 200 к.с. За увеличаване на мощността инженерите на автомобилния производител са пренастроили блока за управление на двигателя и са поставили нова изпускателна система.
Nissan показа най-мощния сериен Juke
Освен това при най-мощния Juke с нова настройка е и системата за задвижване на 4-те колела, която при завой предава мощността към колелото, намиращо се от вътрешната страна. С нови настройки са окачването и кормилното управление, докато шасито е същото като при Juke Nismo.
Nissan показа най-мощния сериен Juke
На външен вид новата модификация не се отличава от стандартната. Кросовърът е с подобрена аеродинамика, 18-цолови джанти от лека сплав с гуми Continental ContiSportContact5 с размер 225/45R и кожени спортни седалки Recaro.

Снимки: Nissan

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    135i_Cobb_Stage1 ( преди 10 години )
    Сичко точно, но защо при условие че има вече РС емблема мощността не е повишена на поне 250кс. Сигурен съм че турбината го позволява, пък и да не е така спокоино можеха да е сменят. Тцената предполагам няма да е ниска така или иначе!
  • #2
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Juke ( преди 10 години )
    4х4 е със сигурност.Juke е страхотна машина и кефа е гарантиран с нея. Миналата година направих тест драйф с Нисмо и не ми се слизаше от колата после. Жестока е! Който реши да плюе, нека се качи първо и тогава да говорим. Гарантирам му че ще е на съвсем друго мнение. В този клас няма друг автомобил с подобно пътно поведение. Уникален!
  • #1
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Отначало в статията пишете, че е само с предно. След няколко изречения: "нова настройка е и системата за задвижване на 4-те колела, която при завой..."Последно - с предно ли е или 4х4?