IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ABT показа нов RS6 Avant

Моделът има 700 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/час за 3.4 секунди

ABT показа нов RS6 Avant

ABT показа нов RS6 Avant
Неотдавна компанията Abt Sportsline представи своя версия на Audi RS6 Avant, която разполагаше с 666 к.с. Сега тунерите са готови да предоставят още по-висока мощност на собствениците на германското комби.

Новият им тунинг пакет доставя мощност от 700 к.с. и 880 Нм въртящ момент. Те са изцедени от 4.0-литровия V8 би-турбо двигател, който е оборудван с нов контролен блок и спортна изпускателна система. Увеличената мощност позволява на комбито да ускорява от място до 100 км/час за само 3.4 секунди, както и да развива 320 км/час.

Доработката включва и леки визуални промени, които се изразяват с поставянето на карбонови капаци на огледалата за обратно виждане, спортни пружини и 20- или 22-инчови джанти ABT ER-C. Тунерите описват колата като "поразителна, но не арогантна". Цени не се съобщават.

Снимка: ABT

0 от 500
  • #34
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Alfa ( преди 10 години )
    До SUbarufan: всъщност тези 700 коня, никога няма да се използват ;D При ДВГ конете се развиват през време t чрез оборотите (а не като ел. двигателите). Т.е. трябва да достигне максимални обороти, а това е много малко вероятно по НЕМСКИТЕ АУТОБАНИ! Затова и ако разполагаш с много пари и искаш най-бързата кола трябва да си купиш Кьонигсег, а не Бугати, защото въпроса ще е в ускорението, а не макс. скорост.
  • #33
    10 rate up comment 4 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Nai me e iad,4e namaliha spisanieto Top Gear v BG ot 6 leva na 2.90,4e da mogat i toyotodjiite da si kupiat i gledat kartinki kato tazi v statiata
  • #32
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Викторина за VW феновете:А- Наотокана катафалка;Б- Готин плакан за стена за късно вечерно отпускане на напрежението;В-Най-готино похарчените пари на починалата ни леля.Тъ чойс ис уоурс!
  • #31
    8 rate up comment 6 rate down comment
    До анонимния кавал ( преди 10 години )
    Защото имам по-качествен автомобил бе бедняк
  • #30
    7 rate up comment 9 rate down comment
    До анонимния голтак ( преди 10 години )
    Защо до сега не си си взел Форд Ескорт бе?!
  • #29
    23 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    *** скапания *** - като всяко останало Алуди.Ще взема и Форд Ескорт пред тоя некачествен кош.
  • #28
    25 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ауди RS6 е уникална кола, дизайна и е просто убийствен. Това е мечтата на повечето семейни мъже с бензин в кръвта. Да комби е, но какво комби? Гледа по-страшно от всеки останал автомобил. С динамика на Ферари и място да събереш цялото семейство с купища багаж .4х4 няма сняг и дъжд няма зима няма лято, кеф ти на къмпинг, кеф ти на хижа, нищо че сняг е понатрупал в планината. Каво повече му трябва на човека? Аз също смятам, че няма нужда от тунинг, да пилиш колата за няколко хилядни ускорение тъпо
  • #27
    23 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Какъв дизаин о Боже - като на катафалка ха ха ха.Пенсионерски толуп без душа
  • #26
    30 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    поре - на бас че нямаш книжка и си смотано лапе дето разбира от коли колкото баба ми!Нещо да кажеш за двигатели, трансмисии, хибридни технологии или като жените само по цвят определяш коя кола е хубава??!?? Аман от бедни и прости лапета!!!
  • #25
    15 rate up comment 24 rate down comment
    Пора ( преди 10 години )
    Само това ауди е по Добро от всички японски *** взети заедно! Кога дръпнатите пигмеи ще направят такъв дизайн? Никога...