IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen удължава живота на сегашното Scirocco

Тази версия на модела ще остане в производство още 3 години

Volkswagen удължава живота на сегашното Scirocco

Настоящата генерация на Volkswagen Scirocco, която дебютира през 2008 г., ще остане в производство поне още 3 години, съобщава германското издание Bild.
Volkswagen удължава живота на сегашното Scirocco
В момента инженерите и дизайнерите на Volkswagen работят усилено върху фейслифт на настоящия вариант на модела, но паралелно работят и върху следващото поколение на хечбека. Планира се смяната на генерациите да бъде осъществена през 2017 г.

Според информацията за следващото поколение, известно като Scirocco New, се очакват кардинални изменения, но въпреки това автомобилът ще запази някои от сегашните си характеристики. Той отново ще има 4 места, багажник с приличен обем и голяма врата на товарния отсек.

Предполага се, че в гамата мотори на хечбека ще влязат бензинови и дизелови агрегати с мощност между 125 и 230 к.с. Ще има и "напомпана" версия Scirocco R, която ще разчита на бензинов двигател с мощност не по-малка от 300 к.с. Моделът ще продължи да се предлага с механична и автоматична скоростни кутии.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen scirocco
0 от 500