IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как не се краде мотоциклет

Въоръженият грабеж праща престъпника в болница, всичко е заснето с камера

Как не се краде мотоциклет

Бразилия е известна не само със сапунените сериали, карнавалите и футболните легенди, но и с престъпността. Основната причина за това е огромният брой оръжия в страната, по-голямата част от които са в ръцете на цивилни - 14 млн., сочи информацията в Wikipedia. 

Именно с едно от тези оръжия бе направен опит за кражба на мотоциклет. Инцидентът е от миналия уикенд, като е заснет с камера, поставена на каската на собственика на мотора.

От видеото се вижда как мъжът бива засечен от двама души с друг мотоциклет, единият от които въоръжен с пистолет. Всичко става много бързо, но малко след като въоръженият бандит яхва двуколесната машина, случайно минаващ полицай се намесва. Той възпроизвежда два изстрела, единият от които попада в тялото на джамбазина.

От информацията на Сarscoops става ясно, че мъжът е бил прострелян в корема, като е бил закаран в болница. В момента той се възстановява и чака да бъде осъден. Другият джамбазин е обявен за издирване.

35-годишният собственик на мотора сподели пред местните медии, че e благодарен на съдбата, че точно в този момент наблизо е имало полицай. Униформеният е пътувал към дома си след дежурство.

 


Видео: YouTube

0 от 500
  • #10
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Надявам се да са барнали и другото ***,което кара мотора с пишман крадеца.В Бразилия е така.Ако насочат пистолет към теб се съгласяваш с всичко,защото те гръмват на момента.Даже в повечето случай те гърмят и тогава ти вземат имуществото.Имал е късмет човека,че случката се случва на оживено място в светлите часове на деня иначе можеше да бъде ликвидиран,като неудобен свидетел.Евала на ченгето за бързие и адекватни действия.Ако и у нас беше така,престъпността нямаше да е такава.
  • #9
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Аз се смях на човека от клипа, а не на теб! А ти явно много, ама много ми завиждаш и обърна нещата в лично нападение! Какво толкова съм ти направил? Яд ли те е?!? Кажи, да знаем!
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това не е целият клип. Гледах го вчера, целият е 4 минути има разправия и на 4-тата минута се, вижда че вече има линейка на мястото.
  • #7
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Не се излагай! Виж пак клипа! Пак го гледах и пак се смея! Колежката се чуди на какво се смея :DПълен *** е този!
  • #6
    18 rate up comment 12 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Тоя ***, преди да краде, да се поинтересува какво краде! Този Хонда Хорнет, ако е 600 кубиков тежи 195 килограма с пълен резервоар. Това е варианта без АБС. с АБС тежи с 2-3 кила отгоре. Ако е 1000 кубиковият CB1000F, там говорим вече за към 220 кила. Тия тънки кълки, като ги гледам на клипа и се заливам от смях, честно!
  • #5
    10 rate up comment 4 rate down comment
    penev ( преди 10 години )
    Ето информацията - без опасност за животаAccording to Brazilian media reports, the officer, who was in uniform and was returning home, fired twice, with one of the bullets striking the thief, identified as Leonardo Escarante Santos, 18, in his abdomen. The thief was transferred to the hospital and will be treated for non-life threatening injuries before heading to court. His accomplice sped away, with police still trying to track him down.
  • #4
    4 rate up comment 34 rate down comment
    anonymous ( преди 10 години )
    Интересен въпрос е доколко е уместно Аутомедия да разпространява клипче, на което убиват човек...
  • #3
    48 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 10 години )
    Тука ако се случи това ще му разкажат играта на полицая... то се е и случвало де - преди няколко месеца, когато полицай разстрелва нападнал го в брадва *** и после го съдят... Държавата на абсурдите... Това ако беше в Щатите примерно само да посегне към брадвата *** ще си го застреля като нищо и на никой няма и през ум да му мине да му каже нещо после...
  • #2
    54 rate up comment 2 rate down comment
    Евала на полицая ( преди 10 години )
    какво значение има оцелял ли е крадливия *** или не.Важното е че полицаят е направил нещо,което в България евентуално към 2880г. ще се случи.А....забравих че вчера казаха че точно тогава ще е новия край на света.
  • #1
    23 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 10 години )
    Изобщо не се възстановява, защото е умрял от раните си! Справка Daily Mail от вчера:"...Fatal: According to the person who posted the video, the thief later died from his injuries..."